Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

To je přeci jedno, že Pohlreich neni tentokrát zas až tak vtipnej, tohle je spíš instruktážní pořad a ne reality show, kterou bylo Ano šéfe. Mně se hlavně hrozně příjemně kouká na "vyvařenýho" kuchaře, kterej ví, co dělá a navíc to není blbec, kterej by se neuměl vyjádřit. No a Holina je Holina, furt stejně trapná a blbá, ta mi tu náladičku docela kazila. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zdenda je trošku sprosťák, ale má přeci jen pravdu a já ho mám rád. A tenhle jeho mini-pořad se mi líbil. Akorát bych na Primu měl být naštvaný, protože to dávali v pozdních hodinách a já po tom měl hroznou chuť na nějakýho toho hambáče. Není divu, že jsou lidi obézní, když dávají takové kulinářské lahůdky v deset večer :-). ()

Prechytraly 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich nejenom perfektně ovládá své řemeslo, ale má i talent na předávání svých zkušeností poutavou a zábavnou formou. To potom i tak zarytý odpůrce vaření (nikoli konzumace !!!), jako jsem já dostane chuť zkusit si uplácat nějaký ten hamburger. Z celého pořadu voní maso a kvalitní suroviny a intermezza s masitou Halinou Pawlovskou přináší zajímavé "zákulisní" informace ze života člověka, který práci s jídlem zasvětil celý svůj život, a od kterého se máme hodně co učit. Za to mu potom odpouštím i "nenápadný" product placement, reklamy a další komerční pitominy. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad o grilování, pokud grilujete rádi jako já (bohužel se k tomu moc často nedostanu). Lecos se při tomhle pořadu člověk dozví, co dělá špatně a že správně to není tak náročný. ZP nemusí na nikoho křičet, takže se to dá vysílat v prakticky kteroukoliv denní dobu, aniž by to ohrozilo mravní výchovu mládeže. Jen při tom sledování člověku tak trochu může kápnou slina z pysku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama