Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Lethe 

všechny recenze uživatele

Chateau Headache...:))))))))......jinak ale nic moc, Zdenek je dobrej, ale jeho humor nejvic zaril v Ano,sefe. Tenhle format je dost podivnej - je to neco mezi reklamnim shotem, bananovymi rybickami, italem v kuchyni a klukama v akci. Jako bych z toho citila, ze hlavnim ucelem poradu je vyvarit z Pohlreichovy popularity co nejvic. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich už začína byť nudný. Keď chodil s reláciou "Ano, šéfe" po českých reštauráciach a každú z nich podrobil nekompromisnej kritike, tak vtedy to bolo niečo nové, svieže, originálne. No časom už zrejme bolo čím ďalej ťažšie nájsť podnikateľa, ktorý si nechá od neho na seba a svoj podnik kydať pred celým národom. Holohlavý majster sveta vo všetkom Zdeněk P. totiž každému dal pekne do tela a to hodne nevyberanou, vulgárnou mluvou. Malo to celkom šťavu. Teraz už skľudnil svoj slovník a hrdo predvádza ako si opiecť vonku, na zahrade, kus mäsa v kuchárskej relácii "Šéf na grilu". ** ()

Reklama

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Taková letní pohoda. I když vím, že si nejspíš vůbec nic neudělám a na podobné suroviny narazím jenom v dalším televizním pořadu, tak se mi na to pěkně koukalo. A odpustím mu také to, že Zdenda skoro všechno spálil a tak ty jeho vynikající marinády určitě přišli vniveč. Nikdo na kusu spáleného masa nepozná, jestli jsem použil slunečnicový, nebo ořechový olej... ()

Mouzon 

všechny recenze uživatele

Šéf tentokrát ukazuje, co umí nejen jako manažer, ale také coby kuchař. Jazyková brilantnost zůstává ("Jestli si myslíte, že to půjde uvařit jinak, tak vás přejedu motorkou a zacouvám") a velkým kladem je rovněž fakt, že ZP jako jedna z mála českých celebrit pouze neplká o tom, co a jak by se mělo zlepšit, ale ve svém oboru to také umí lépe udělat. Kdybychom to přirovnali k české politické situaci, pak ANO, ŠÉFE! by bylo takovým obecným návodem, jak progresivně a efektivně vést stát, a ŠÉF NA GRILU by mohl zastávat funkci praktických ukázek politikových dovedností při řešení jednotlivých problémů. Je ale potřeba začít od našich žaludků, až pak je na řadě státní správa. Snad se někdy podobného politického Pohlreicha dočkáme. Václav Moravec toho zatím není schopen. Ve svém pořadu vytváří pouhou paralelu obyčejným kulinářským pořadům, v nichž vaří osoby z lidu (tu lépe, tu hůře). ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se u toho tak nenachechtám, jako když si pustím Ano šéfe. Nečůrám si z toho zábavou do kalhot. Přesto nechápu ta modrá čísla. Je to prostě instruktáž o grilování. Co by na tom mohlo být ještě špatně. Myslíte jako, že to moderoval zrovna ON? Anebo že tam nenaflákal všelijaké levné a dostupné suroviny a spatlal to dohromady, jak Babica? Nemusíte za dobrý recept utratit mraky peněz, ale s grilovacím kořením žádnou super parádu nikdy nenaděláte! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama