Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli těmto trapně přehrávaným pózám (snobství, golf a klácení mladých holek) se ze slova podnikatel stalo sprosté slovo, a aby toho nebylo málo, tak se jim v každém druhém filmu přihřívá polívčička. Sázka na populismus však tentokrát nevyšla, protože už intro, které mají na svědomí zřejmě nějací středoškoláci, vykouzlí na divákově tváři posměšný úšklebek, ten ale nemusí vydržet příliš dlouho. Brzy se dostaví vysvětlovací popisky, a jak se tak snažíte chytit obraz, zvuk a popisky, tak ty méně otrlé z vás to začne pěkně srát. Pak už přijdou na řadu klasické vychytávky v podobě drsných pohledů, zmateného střihu a rychlých skoků od jedné postavy k druhé. Děj samozřejmě nedává smysl, a tak nám nezbývá nic jiného, než se mastit na seriálových hercích, kteří působí v tomto pokusu o vážný thriller naprosto komicky. Proto z toho jako vítěz může vyjít Dejdar, jehož hlasová inovace alespoň naznačuje nějakou snahu hrát. Jako největší borec se ovšem ukázal Langoš. Ten si uvědomil, že strojenou drsnost stejně nikomu z této sebranky neuvěříme a rozjel neuvěřitelný koncert, který se vlastně vůbec nehodí do celého pojetí Hranařů, jenže jako jediný je přesvědčivý a zábavný. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Na příjemné jakože thrillerové korupčně-špionážní komediální pohádce je nejlepší české prostředí. 1) Herci i celé pojetí snímku působí jakoby šlo o nadsázku či parodii. Co já vím, možná jde..._____ 2) Paranoidní závěr v duchu "nejlepších" konspiračních teorií umocňuje celkový snový dojem z díla._____ 3) Výstižný koment Big Bear**._____ 4) Pokud bych měl film vnímat jako seriózní thriller z prostředí českých korupčníků a tajných služeb, dal bych mu jednu hvězdičku. Já se ovšem při něm vyloženě bavil, a to se počítá. Po druhém zhlédnutí potvrzuji tři hvězdičky. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

tak takhle to dopadá, když se u nás někdo pokusí natočit "drsnej film s koulema".. 153 postav, ze kterých užší skupinka sleduje všechny ostatní na kamerách (které jsou úplně, ale úplně všude..), všichni přehrávají, většina je trapná a půlce není rozumět (Dejdarova příprava na roli zřejmě probíhala tak, že před natáčením chlastal tak dva týdny v kuse).. nejvíc parodicky pak působí stavy zoufalosti hlavních hrdinů, které jsou zde prezentovány neustálým "kurva, kurva! to je v prdeli, to je v prdeli, to je v prdeli!".. celá zápletka spolu s postavami navíc působí hrozně vykonstruovaně a tím pádem vůbec ne reálně.. až někoho u nás příště napadne natočit něco podobného, tak ať radši sbalí manželku, děcko a odletí někam s prominutím do p*dele.. prostě k smíchu.. na druhou stranu je zajímavé, jak tento film v kombinaci se znalostí hlášek z Ivánku, kamaráde dokáže pobavit.. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán z afghánské války saša rašilov veterán ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Většina z dementků, co to hodnotí odpadem, jsou buď studentíci vybavení teorií nebo muklové někde z fabriky od pásu, a o opravdovém byznysu ví tolik, kolik Somálec o České republice. Kubík jede a Hranaři perfektně nastinují to, jak je tahle země prolezlá korupcí a že když někdo, kdo tahá za nitky, chce, tak zbaví se Vás jednou pro vždy! Jooo, státní tendery jsou nejvíc. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Film se původně měl jmenovat Česká ruleta. (LentilleLily)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)

Reklama

Reklama