Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele mArtinko5MB k tomuto seriálu (3)

Kravaťáci (2011) 

Hoci je téme seriálu úplne mimo môj odbor, nenormálne ma chytil jedinečným spracovaním, výberom postáv a ich charaktermi. Gabriel Macht je nie celkom známy herec, popravde som ho doposiaľ ani nepoznal. Rola mu však perfektne sedí a vplýva na mňa neuveriteľnou sebadôverou. Každá postava má istým spôsobom silnú charizmu a je radosť sledovať jednotlivé interakcie medzi nimi. O tom svedčí aj fakt, že som druhú sériu pozrel za jeden deň (Od rána do večera). // Čo dodať k tretej sérii? Skvelý seriál aj naďalej, neuveriteľne pútavý a skvele zahraný. Neviem sa dočkať ďalšej série. // Tak je to konečne tu, 4. séria začala :D // Po spončení poslednej časti aktuálnej série(4.) sánka dole O_o. Toto je jeden z mála seriálov, ktoré sú schopné zvyšovať kvalitu, či už rozvoja postáv alebo dejovej zápletky. Za mňa plný počet v poslednej sérii. 1. séria: 90%, 2. séria: 90%, 3. séria: 95%, 4. séria: 100%. 5. seria: 90% ()

Na průsery (2016) (S06E01) 

priehladnejsie to uz byt nemohlo - tento serial mal skoncit 4. najviac 5. seriou :) ostatne uz budu degradovat hodnotenie ()

Rozvířit vodu (2016) (S06E07) 

Sceny s Donou uz velmi prehanaju. Zacinaju byt uz smiesne az trapne ... ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama