Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele TheJokerCZ k tomuto seriálu (1)

Kravaťáci (2011) 

Suits neboli kravaťáci, což je mimochodem jeden z těch lepších názvů, které byly přeloženy z originálního názvu, jsou velmi sympatičtí, vtipní a i to napětí tam je v jisté podobě. Všechny postavy v tomto seriálu jsou výborně napsané i zahrané no a Luis je hovado! První řadu jsem dal téměř na jeden zátah a u té druhé jsem už čekal na nové díly, které byly rovněž parádní. No a díky mému bratrovi jsem si tento seriál střihl celý znova společně s první částí třetí řady za jeden víkend. Také velmi oceňuji parádní soundtrack, zvláště pak v závěrečném díle druhé řady na konci dílu mne hudba od The XX velmi umocnila zážitek z dané scény. Což způsobilo, že jsem si danou scénu pouštěl asi třicetkrát. 1. řada - 9/10, 2. řada 9/10 Třetí řada je slušně rozjetá a už se těším na březen, až to vypukne. // Třetí řadu mám úspěšně za sebou a pořád se nemůžu zbavit pocitu, že je to neskutečná pecka! Na ten špatný pocit v žaludku při závěrech každé řady si začínám pomalu zvykat, ale ten parádní soundtrack v každém díle rozdýchávám jen stěží. 3. řada - 9/10 ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama