Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Diskuze

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Perfektný film, myslel som si, že to bude nezáživný dramaticko-romanticky teenage film s pekným osadenstvom v poli. Ukázalo sa, že je to hlboký a veľmi reálni film, kde Dakota ktorá mi zatiaľ bola nesympatická v každom filme sa teraz naozaj predviedla. Irvine síce priveľký playboy ale ani ten nesklamal. City nasilu film nevydiera, všetko je správne načasované a dáva aj iný nadhľad ako len pesimismus. Odporúčam.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

rusty18

Díky filmovým distributorům v Čechách, si v případě Dakoty Fanning, nepřipadám jako fanda jedné z největších filmových hvězd současnosti, ale jako fanda třetiřadé fuchtle z argentinských telenovel. Kdybych neviděl týden, co týden hitparádu STARmeter na IMDb.com, kde fantasticky válí....za posledních asi 55 týdnů, nejníže na 168. místě z 6 miliónů filmových osobností....O tom se Willisům, Stallonům, Schwarzeneggerům a dalším, ani nesní. Těm ovšem naši distributorský mozkovny vydají sebevětší srágoru, kina, DVD. blu-ray, žádný troškaření. Zajímalo by mně, kolik tahle Dakota Fanning bude muset natočit ještě filmů, aby jí vzali na vědomí. A co mně fascinuje, to je distribuce filmů v Maďarsku, které je ekonomicky v prdeli a má menší trh než náš a menší kupní sílu a na Ukrajině, kde je válka !! To je mazec.

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

JIRKKA

To je u nás normálka :( českí distribútori sú naozaj "poklad" ..či sa jedná o vydanie filmu na dvd alebo umiestnenie filmu do kín s niekoľko mesačným opozdením. Tiež nechápem, prečo film nevyšiel na dvd, bral som to ako samozrejmosť (kedže Dakota), ale aspoň sa toho chytila nejaká televízia. Tento film nadaboval Cinemax. Kedže ja filmy s dabingom nepozerám, proste český dabing tak isto ako iný mi príde otrasný, proste väčšina ľudí má radšej dabing. Alebo keď si nejaký fanúšik herca či herečky tak chceš proste originál film na dvd či bluray s dabingom, ja si to púšťam s titulkami ale to je jedno :)
Tak isto je to s filmom Spectacular Now - Kouzlo přítomného okamžiku, ktorý tiež nevyšiel na dvd a pritom dobrý film.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Že tenhle film u nás nevyšel, mně nepřekvapuje. Ale, že jeden z mála států v Evropě, kde nevyšel, je už zmiňované Polsko, to překvapení je. Nejen, že značka Fanning tam funguje bezvadně - TV,DVD,blu-ray, časáky, ale tam se Now is good už před 5 měsíci, naprosto nekompromisně vlámal do Top 500 nejlépe hodnocených filmů všech dob. Už 4 měsíce je mezi 211 - 220 příčkou a má za sebou perly světové kinematografie, jako Rocky, Bourneův mýtus, Matrix, Harry Potter, Indiana Jones, Iron man, Vetřelci. A hodnotilo ho tam 2,5 x více lidí než na světovém IMDb - přes 28 tisíc lidí. Kdo nevěří, může se mrknout http://tinyurl.com/d2jj9ra  ,  
http://tinyurl.com/k8ay4x9  ,  Větším hitem už je jen v Asii, i když tady na csfd si taky nevede špatně. Je to tedy divný, protože kolem nás, Německo, Rakousko, Maďarsko, Ukrajina, už dávno DVD (potažmo blu-ray) je.

na příspěvěk reagoval rusty18

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Nechápu že Dakota nebo film nezískal Oscara !!!Tohle je film kterej si to vyloženě zasloužil!!!

Uživatel Dlee smazal svůj příspěvek.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

To, co se povedlo tomuhle filmu, to jsem za ty léta, co koukám na IMDb, zažil asi jen u dvou filmů. Ten jeden si pamatuju moc dobře. Protože je od konkurentky Dakoty. Je to AnnaSophia Robb a ten film se jmenuje Soul surfer. Ten začínal na IMDb na 5,3 z 10, a za dva roky to vytáhnul pomalu, ale jistě, na 6,9. Tady na csfd má pěkných 76 % a skoro 4 tisíce hodnocení.  Ale u nás se ho neobtěžoval nikdo hodit ani na dvd. Kolem nás, s výjimkou Maďarska, se už přes rok prodává.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Now is good je anglický film, ale skutečným hitem se stal, až když se vydal z Anglie do světa, to je zajímavý. Now is good na IMDb....září 2012 - 5,4 z 10,  říjen 5,9  ,listopad 6,1  ,prosinec 6,4  ,leden 6,6  ,ůnor 6,7  To je vlastně rarita. Obyčejně u mladých hvězd s výraznou fanouškovskou základnou, jde film téměř vždycky naopak,  z lepšího do horšího. Ještě namátkou, Kinepolis Belgie - 4,6 z 5 (97 hlasů) kinopoisk Rusko - 7,6 z 10 (5 637 hlasů) vizyonfilmizle Turecko - 8,6 z 10 (206 hlasů) Ale doslova bombou je v Polsku 8,0 z 10 (7 409 hlasů). Za sedm týdnů ho hodnotilo stejný počet lidí, jako Tajný život včel z roku 2008 a má stejné hodnocení, aspoň zatím, jako nejlepší film Dakoty, Muž v ohni.

na příspěvěk reagoval Dlee

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Veľmi pekný a smutný film..som práveže rád,že to malo taký pomalší dej a nie moc prehnanej presládlej romantiky,lebo vždy to závisí aj od povahy postavy a Tessa bola obyčajná baba..Dakota mi už hrozne vyrástla a ja to odmietam akceptovať! :) 70%

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Super super super film.Mě tenhle film tak neskutečně dostal že sem si během filmu 3 poplakal
!

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

http://tinyurl.com/d2jj9ra   , tohle jsou stránky filmu na obdobném polském serveru filmweb. Mimochodem, zkoušel jsem pár států v Evropě a my (csfd) a Poláci,  jsme možná jediný, co mají takovéhle promakané stránky v tomhle stylu. Nikde, ani u Němců, tohle nemají.

afrolenca

afrolenca (hodnocení, recenze)

Nevíte jestli se to plánuje do českých kin? Nebo kdy by to mohlo být k dispozici někde na internetu? Díky

AceDandelion

AceDandelion (hodnocení, recenze)

uz se nemuzu dockat,tohle vypada jako přesně film podle mého gusta. Doufam, ze nezklame mé očekávání a budu ho moct dát do svých top 

Reklama

Reklama