Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem v plánu se na žádný ze snímků z této série nikdy dívat, ale náhodou jsem byl v obýváku, když to běželo, podíval jsem se na začátek a byla to taková hovadina, že jsem to musel dokoukat. Po celou dobu jsem nevěřil svým očím. A v jednom kuse jsem se musel smát a uklidňovat se tím, že to tvůrci určitě myslí jen jako recesi. Konec jsem potom suveréně prospal. Jednu hvězdičku dávám za to, že jsem se u toho docela dobře bavil :-) ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Věřím, že se na tenhle film lze dívat jako na geniální ve všech ohledech záměrně špatný počin. Skutečně ve všech, v úplně všech. Nejsem si ale jistý, jestli to skutečně záměr byl. Domnívám se totiž, že z udělat ve všech směrech špatný film záměrně zvládne pouze dobrý tvůrce. A to ani jeden z tvůrců Sharknada, soudě podle hodnocení jejich tvorby na ČSFD, není. Spíš to bude tak, že se sešla parta relativně neschopných lidí, kteří si řekli, že než se pokoušet udělat něco dobrého, bude lepší natočit něco, na co stačí, přihodit tam pár očividně záměrných hovadin a tvářit se, že je záměrně špatný je i celek. Ale musím přiznat, že jsem se nenudil. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ve světě Asylum takové malé zjevení.Samozřejmě, že je to pořád naprostá filmařská zoufalost, ale první díl byla sranda a vyloženě chtěná, nebralo se to vážně a vidět Steva z Heverly Debills jak skáče s motorovkou do chřtánu lítajícího žraloka byla fakt prdel.Jenže dvojka je typický příklad nechtěné parodie a křeče.Absolutní diletanství, šíleně umělé proslovy a dialogy tak imbecilně stupidní, že se vám z nich chtělo opravdu zvracet a vtipných, opravdu vtipných momentů najdete absolutní minimum a spíš jsem v šoku, jací herci skončí v takových břečkách.Asylum je dno a když vidím kolik celkem známých herců padlo za oběť takovým diletantským mrdkám, je mi to skoro až líto.A zjištění, že kdysi překrásná Tara Reid vypadá jako navoskovaný transsexuál bolí taky.Žralokonádo 2 (už ten název je prostě masakr) nemá ani špetku sebereflexního kouzla prvního dílu a jedná se pouze o další, monumentálně příšerný film z dílny těhle filmových masochistů.15%. ()

Spiker01 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli si něco zaslouží odpad, tak právě tahle pecka. Příšerné "herecké" výkony a extra prkenná Tara Reid, výživné triky céčkového bijáku a scénář, který někdo psal při s*aní. Jednička se absurdně stala svou filmovou nekorektností až legendární, dvojka ale kromě camea Willa Whetona a Roberta Heyese nenabízí zhola nic. Tohle může posloužit tak akorát jako biják na opilecké párty a to ještě jako kulisa. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zubatá zkáza se vrací a z nebe nám zase prší žraloci tentokrát v samotném NY a je to opět absolutně pitomé, ale pro mě neskutečně zábavné. Absolutní odvaz kterej se nebere ani trochu vážně. Už u první scény jsem pořád čekal kdy se Ian probudí s tím, že se mu to celé jen zdá a ono ejhle ono se mu to nezdálo ona se ta šílenost fakt děla. Tara zde dostala bohužel méně prostoru než v jedničce, ale nebojte pánové nakonec si i jí užijete a její vytuněná ruka mě fakt dostala stejně tak Ian ke kterému začíná motorovka patřit stejně jako k dacanovi jménem Leatherface. Šílenější než jednička pokud to vůbec jde a jasná ukázka že na ŇůJórčany jsou žraloci krátcí. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)

Reklama

Reklama