Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

ben666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bomba :) žraloci všude kam se podíváš ( v letadle, metru, na stadionu i na schodech v mrakodrapu) , jedna nepochopitená scéna za druhou , hlava sochy svobody co pronásleduje hlanví hrdinky , spomalená scéna s motorovkou , bruska místo ruky no já umíral smíchy . Tohle umí jen borci od Asyla. ()

TomPrusik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se najde nikdo, kdo by si myslel, že se Sharknado 2 filmově polepšilo oproti jedničce, tak je to blázen. Dvojka je opět plná nesmyslů, o kterých přemýšlíte, jestli je vůbec možné, aby je nikdo vymyslel. Předpověď řekla, že na New York útočí žraloci v tornádu, podobně jako tomu bylo loni v L.A. Shodou náhod letí kolem Fin, zkušený krotitel tornád, který společně se svou snoubenkou napsal praktickou knížku: ,,Jak přežít žraločí tornádo", stejně užitečnou jako manuál: ,,Jak přežít zombie apokalypsu", co byl ve sběratelce Dead Islandu. Žraloci se skutečně vydali přes celou Ameriku (opravdu museli letět z Tichého oceánu) až do dalekého New Yorku. No a Fin je takový Ferda Mravenec a tak to zase vyřeší. Žraloci s fetišem na hlavy (krom toho, že stále koušou něčí hlavy, tak urvali hlavu i soše Svobody) ničí New York a Fin a jeho přátelé obstarávají basebollové pálky, motorové pily, meče a jiné zbraně, které se hodí proti žralokům. Ach jo,a ani to není tak vtipné jako jednička. Sharknado je opravdu stupidita na druhou, která není ani tolik zábavná. Tomu nelze dát nic jiného než odpad. 10% Bojím se co přinese trojka s Davidem Hasselhoffem. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zubatá zkáza se vrací a z nebe nám zase prší žraloci tentokrát v samotném NY a je to opět absolutně pitomé, ale pro mě neskutečně zábavné. Absolutní odvaz kterej se nebere ani trochu vážně. Už u první scény jsem pořád čekal kdy se Ian probudí s tím, že se mu to celé jen zdá a ono ejhle ono se mu to nezdálo ona se ta šílenost fakt děla. Tara zde dostala bohužel méně prostoru než v jedničce, ale nebojte pánové nakonec si i jí užijete a její vytuněná ruka mě fakt dostala stejně tak Ian ke kterému začíná motorovka patřit stejně jako k dacanovi jménem Leatherface. Šílenější než jednička pokud to vůbec jde a jasná ukázka že na ŇůJórčany jsou žraloci krátcí. ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se buď skví totální genialita či naprostá debilita... obé je chválihodné a záleží na úhlu pohledu... pokud někdo hodnotí jinak, nemá všech šest pohromadě... Pár perel, které asi nezlidoví, ale... "I am gonna throw bombs in the tornados"... "Will you marry me again"... "Even sharks are tougher in New York"... A tak by se dalo pokračovat... A osedlat si žraloka a napíchnout ho na Empire state building... pro Steva žádný problém... Pecka jak se patří... ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ji zeru. Jeji mimicky herecky projev je unikatni, tolik emoci kolik dokaze zahrat. Ale ona za to nemuze, kdyz byla mala, spadla do sudu s botoxem.... Ona dokonce neumi ani poradne behat... Ona je prirodni ukaz... Ona je zralok...Calvin Klein.....To je fakt hlina. With love Tara Reid na vsechno ostatni je tu MaserCard. P.S. životní role Wila Wheatona!!! Schválně kdo najde Wesleyho Crushera. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Buffalu a New Yorku. (Terva)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno