Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Daniel Tosh, Waco O'Guin a Roger Black přinášejí animovaný seriál o politicky nekorektních dobrodružstvích skupiny strážců národního parku. Ať už jde o potraty, práva sexuálních menšin nebo náboženství, velitel strážců Woody Johnson a jeho parta řeší všechny problémy tak, že pověst jejich parku je široko daleko nejhorší. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vulgární a jede to tvrdě do všemožných tabu, menšin a předsucků. Ano, místy jsem se hodně smál. Ano, hlavní blondýnka by byla v reálu velmi dobré řezivo. Ale to je asi tak všechno. Brickleberry je typický americký animák pro jednoduché émerické masy. Gagy jsou parádní, ale všechno kolem stojí za hovno. Snaha o nějakou logiku, ponaučení, celistvost, na to zapomeňte. Umím si to skvěle představit jako párminutové kousky na youtubu popřípadě nějaký maloformátový styl jako Happy Tree Friends, ale takhle to klesá do americké žumpy jménem USA cartoon. Sorry buddy, too simple for me. ()

Rapollo 

všechny recenze uživatele

Huáááh! V národě zbídačeném Karlem Gottem, Zdeňkem Troškou a Irenou Pavláskovou nalezl jsem světlo na konci tunelu. Byl to tunel v prdeli rangera Denzela, kterým mu projel pěkně nabrnkutej meat-hammer. Tak jsem si myslel, že nad South Park není. Je. Seriál o figurkách, které všecky svoje povahové klady poztrácely cestou životních potěšení, jako je pornografie, gerontofilie, onanie, zoofilie, drogová závislost, sexuální zneužívání, vraždy a porod antikrista, až z nich osud zformoval partičku zoufalých kretýnků, kterými manipuluje jeden roztomilý, zparchantělý medvídek. Každým dílem víc a víc žasnu, kolik zprasenosti vytryskne skrzevá močové trubice tvůrců. A jsem nadšen, ale jen do chvíle, než zjistím, že blbci z Comedy Central po třetí sezóně seriál zrušili. Konec srandy. Gott je nesmrtelný.Troška teplý. A Pavlásková vyčvachtaná. ()

Reklama

Circumscriptor 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako je to možné, ale Brickleberry sa stalo mojou absolútnou srdcovkou. Perfektný a vždy fungujúci typ humoru pripomínajúci skríženinu ranných Griffinovcov a nových dielov South Parku, prívetivá animácia a samozrejme politická nekorektnosť vo forme rasizmu, meninizmu a šovinizmu. To sú všetko prvky, ktoré do bodky vytvárajú môj animovaný seriál ušitý na mieru. Úprimne neviem, ako niekto môže porovnávať Brickleberry so South Parkom - toto veľdielo ho už dávno prekonalo. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

A ja som si vždy myslel, že tvrdší humor než má South Park už asi neuvidím. Tvorcovia Brickleberry si vytierajú riť s politickou korektnosťou takým spôsobom, že je to občas až "over the top". Seriál si v 36 dieloch stíha kopnúť do amerických rasových či etnických menšín, LGBT komunít alebo tradičného amerického štýlu života. Aby toho nebolo málo, tak sa tu pravidelne objavujú fekálne vtipy. Celý seriál podľa mňa došperkoval prekvapivo veľmi dobrý český dabing, ktorý mnohé vtipy ešte znásobuje a je vidno že dabéri sa do svojich postáv dokonalo opreli. P.S.: moja najobľúbenejšia postavička je hláškujúci "méďa" Malloy. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je přesně pro nás milovníky černého humoru. Narážky na teplouše, na černý, postižený, náboženství, fekálie, politiku a vůbec na všechno, na co vzpomenete. Tolik černého humoru pohromadě se moc nevidí. Nasmál jsem se sakra hodně hnedka od prvního dílu. I když se tam občas po výborném vtipu objeví takový trapnější, tak to tolik nekazí. Neočekávejte od toho nic originálního, ani vůbec geniálního. Mě si tenhle seriál získal tím, že nemá žádné hranice. Sice to kritici nebudou zrovna nejvíc chválit, ale u tohohle je nejdůležitější se prostě zasmát. A jasný, že to je podobný Griffinům, v dnešní době už je hodně těžké vymyslet něco úplně nového. ()

Galerie (245)

Zajímavosti (80)

  • Dívka, která po ráně zůstala ležet na chodníku, mění svou polohu. (Duoscop)

Reklama

Reklama