Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 6
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 6

Recenze (331)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Fascinujúca a nebezpečná vec v jednom, to sa nevidí každý deň. KILL OR BE KILLED - to je, oč tu běží. A to čo má byť? Asi 5 najväčších strachov ľudstva v jednom seriáli. Je návykový a zaujímavý, to áno. Lenže prečo točiť niečo tak deprimujúce, násilné a načo si zahrávať s pudovým strachom divákov? V realite človek zažije až príliš negatívnych emócií na to, aby bolo správne mu ich servírovať aj na obrazovke. Qui bono? Po 30. dieloch mám toho už dosť. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to nadějně. Ovšem potom kvalita začala ani ne tak klesat jako spíš zůstala na stejné úrovni. U jiného seriálu by to bylo dobré znamení, ale u The 100 jsem měl pocit, že se nic nemění (k lepšímu). Nepřekonatelné pro mě bohužel je i hlavní hrdinka, která mi není ani trochu sympatická a s tím padá celý seriál. Druhé mínus krom nesympatické hrdinky jsou také momenty, kdy se lidé v seriálu chovají naprosto nepochopitelně (ale to spíš dávám za vinu autorce knihy). Tak či onak... původně jsem seriálu dal čtyři hvězdičky, ale jednu jsem odebrat musel. Jde o podařený ale průměrný seriál. ()

Reklama

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tuctový seriál od CW, který se zaměřuje na mladé lidi v nehostinném prostředí. U těchto typu seriálů je největší problém asi vykreslit charaktery postav. To se zde moc nepovedlo a chování se tu hodně rychle mění, snaží se tvářit hrdinsky a celej děj je moc průhlednej. Herecké obsazení mě vůbec nebavilo a jediná Octavia mi trochu přirostla k srdci i když to nepochybně byla tak trochu kráva. Sice jsem tu vypsal převážně negativa, ale na seriál se koukat dá a poslední díl první série mě docela dost bavil. Jsem rád, že jsem od toho nic moc nečekal a bohužel taky nic moc nedostal. Pro mě moc naivní a jak jsem zmiňoval tuctový. Po první sérii ukončuju. 45% ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

CW to zase letos rozjíždí, takže o pořádné zhovadilosti a potenciální guilty pleasure opravdu není nouze. Věřím, že u Stovky nějakou chvíli vydržím, protože je to naštěstí tak blbé, až je to zábavné. A dokud tam bude Henry Ian Cusick aspoň trochu vyvažovat to puberťácké halekání, tak proč ne. Pilot - 50% ()

Caminzind

všechny recenze uživatele

Uf, no... je to vážně děs. Jsou tam asi dvě pěkné baby, jinak je to zhruba na úrovni Hvězdné brány s Mc Gyverem. S tím rozdílem, že tady poskakují jen samí nagelovaní fracci. Zvládl jsem prvních 5-10 minut pilota, pak přetočil a tím to pro mě skončilo. Hodnotit proto raději nebudu, ale zdejší vysoké hodnocení lze vysvětlit asi jen nižším věkovým průměrem uživatelů, anebo tím, že to hodnotí pouze ti, kteří na tom děsně ujíždějí. Na Imdb to samé. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Poté, co se ve 4. epizodě 2. série "Many Happy Returns" lidé z archy dostanou na Zem, nacházejí přistávací modul. Abby (Paige Turco) vyryje nožem vzkaz pro Clark (Eliza Taylor) na modul. Když však Clark vzkaz najde, není vyrytý nožem, ale je napsán křídou. (Denila)
  • Jazyk Trigedasleng, ktorým rozprávajú seriáloví "grounders", vytvorila presne tá istá osoba, ktorá vymyslela jazyk Dothraki pre seriál Game of Thrones (2011). (mivr)
  • Název města Tondc, ve kterém žijí Zemšťané, je odvozen od hlavního města Spojených států amerických - Washington, D.C. (Liesel1)

Reklama

Reklama