Reklama

Reklama

Kancelář Blaník

(seriál)
Trailer
Česko, (2014–2018), 10 h 11 min (Minutáž: 4–11 min)

Hudba:

Midi Lidi

Hrají:

Marek Daniel, Halka Jeřábek Třešňáková, Michal Dalecký, Sandra Nováková, Tomáš Matonoha, Ivana Chýlková, Jan Hřebejk, Ladislav Hampl, Vlastimil Třešňák (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Politický sitkom režiséra Marka Najbrta humorně reflektuje dění na české politické scéně. Hlavní hrdina, majitel PR a lobbingové agentury Blaník, se s každým zná a snaží se tak trochu řídit svět. Politická satira, kterou si oblíbí především fanoušci britského humoru a seriálů tamní produkce. Humorné glosy doplňuje Tonda Blaníka i na twitteru. (StreamCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate asi to nejlepsi, co kdy bylo na Streamu k videni. Daniel je naprosto genialni arogantni kreten, kterej by si moh podat ruku treba s McBridem. Dej samozrejme sazi na to, ze znate politickou situaci, vzhledem k tomu, ze me nechava naprosto v klidu, spousta vtipku mi unikla, ale vzhledem k tomu, ze je tu casto spis takovej buranskej, extremne sprostej humor, kazdej si tu neco najde. Je to serial, takze samozrejme ne kazdej dil je tak uzasnej, zalezi to samozrejme taky na parodovanejch politickejch tematech, ale zasmat se da u kazdyho dilu, navic nektery hlasky jsou fakt genialni. S pozdejsima seriema, kdy uz se krapet odstoupilo od systemu v kancelari resime nejakou situaci a je tu snaha o rozvijeni nejakyho pribehu, kterej prostupuje celou serii, tak jde zabavnost lehce dolu, ale i tak je to takova kazdotydenni jistota. Lepsi 4*. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Chytré, černohumorně vtipné, dobře zahrané... zkrátka brilantní politická satira, kterou by si už český zasmrádlý televizní rybníček nedovolil. Je vidět, že scénáristé do politiky (nejen české) vidí a jejich postřehy jsou někdy tak přesné, že se člověk musí smát, aby nebrečel... A camea českých VIPek jsou už jenom trešničkou na dortu. Gratuluju Streamu! Sledovat můžete zde: https://www.stream.cz/porady/blanik ()

Reklama

islanzadi 

všechny recenze uživatele

Tondu Blaníka si musí zamilovat snad úplně každý, ať už se o politiku zajímá, či ne. Pro mě je i obrovským časovým plusem to, že jednotlivé díly netrvají déle než 15 min a stačí to. Doufám, že díly budou jenom přibývat a kvalita klesat nebude. Co si budeme povídat, politika tohohle státu je plná námětů a jen tak nevyčerpatelná. ()

DarthFailord 

všechny recenze uživatele

Tohle ja naprostá pecka. Tvrdá, trefná, bez servítek. Snad každá kauza prošla touhle kanceláří. Dokonale vykreslený lobbistův život. Kolikrát člověk neví jestli se smát, brečet, nebo jen zůstat zítat s otevřenou pusou. Na české internetové scéně asi nejlepší internetový seriál. Vyšehrad se tomu dost přibližuje, ale Blaník je prostě Blaník...90% ()

pursulus 

všechny recenze uživatele

S prominutím.¬         Nejsem žádnej puritán. Často sprostě nadávám a s ženskou jsem v posteli schopen dělat různý skopičiny. "Kancelář Blaník" však považuju za otřesnou zábavu pro odpudivé, rádoby akčně opravdické zpracování naplněné čuráky a prdelemi. Lidem se to líbí, ba, i jinak vzdělaným a ne hloupým, co jistě nejsou konzumenty řadových sraček plozených televizemi celého světa. Jsem holt jinej. Mám jinde tu hranici, která dělí přijatelné ještě od nepřijatelného, vkus od nevkusu. Pro mne je způsob zpracování tohoto seriálu nepřijatelný a nevkusný. Nejsem žádnej puritán. Tak to asi budu aristokrat. S prominutím, vím, že se to už dávno nenosí.¬                 Svou nevkusností přirovnávám "Kancelář" k televiznímu pořadu "Tabu", vysílaného televizí Nova v 90. letech. Naopak, rád si připomenu protipól české "Kanceláře", politickou satiru "Jistě, pane ministře" v podání britské televize, kterýžto seriál vřele každému doporučuju ke shlédnutí a k porovnání s ubohostí "Kanceláře". ()

Galerie (11)

Zajímavosti (24)

  • Blaníkova (Marek Daniel) kancelář ve skutečnosti je kanceláří bratrů Cabanů, kteří ji tvůrcům seriálu pronajímají za minimální peníze. (JoranProvenzano)
  • Blaníkova kancelář se nachází v domě na adrese Ostrovní 30, Praha 1. (Milan25)
  • V 7. díle s názvem "Lety" hned v úvodu epizody Tonda vytahuje zvonící telefon, který si přikládá k uchu obráceně. V dalším záběru už drží telefon správně reproduktory dolů. (Novada)

Související novinky

26. Český lev – výsledky

26. Český lev – výsledky

23.03.2019

Letošní 26. ročník cen České filmové a televizní akademie Český lev se tradičně udílel v pražském Rudolfinu. Večer plný největších hvězd českého filmu moderoval herec Václav Kopta, a to poprvé pod… (více)

23. Český lev - výsledky

23. Český lev - výsledky

05.03.2016

Filmovým králem Českých lvů za rok 2015 se stává film Kobry a užovky. Film si přímo z vyhlašování ocenění odnesl šest sošek Českých lvů. Za nejlepší film si cenu převzali producenti Jan Prušinovský a… (více)

Reklama

Reklama