Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

elanius 

všechny recenze uživatele

(130/2015) / Uchádzajúce sci-fičko s docela rozporuplným koncom, kde si každý môže pointu vysvetliť po viac menej po svojom. V prípade sci-fi žánru som ale radšej ak sa jedná o plnohodnotnú pointu vysvetlenú scenárom. Filmu docela svedčí, že sa tvári úplne vážne a tomu zodpovedá aj atmosféra, aj keď zrejme veľa filmových lokácií v zozname nenájdeme. (5/10) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Béčko mixující dohromady několik klasických sci-fi áček a ačkoliv proti podobnému čerpání inspirace nic nenamítám, tak mám za to, že nestačí jen dobrý úmysl, ale i odpovídající fianance. A ty tu nebyly. Vše se tudíž odehrává jen na bázi honiček po vesmírné stanici, sem tam někdo někoho střelí, občas se tu někdo s někým porve, ale když se to tak vezme kolem a kolem, podobnou zábavu mohli kluci a holky pěstovat na některém z pólů a nelétat někam za sedmero červích děr. Snesitelné to ale bylo, to zase jo. Jinak by mě zajímalo, co si člověk musí dneska pustit, aby na něj nevykouknul někdo z Hemsworthovic famílie. Jsou jak kobylky. 50% ()

Reklama

h0n24 

všechny recenze uživatele

Jedinečné. Doporučuji. Takový Mr. Nobody nebo Avatar. Poslepováno z kousíčků jiných filmů. Když se to dá dohromady, je to známá, ale zároveň trochu jiná podívaná. Skvěle fungují "mentální souboje", které jsou děsivé. Má to atmosféru, napětí, děj i přesto, že se jedná o nízkorozpočtový film. Velmi překvapilo. Happyend konec (začátek), pro tento typ filmů originální, je pro planetu zemi trochu depresivní, protože není jasné kam se mimozemské buňky poděly. Infini 2 může klidně nastat na naší rodné planetě, díky neopatrnosti oné skupiny. ()

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

Přichystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky :-D to byla první věc, co mě při sledování napadla. No a pak pejsek a kočička dělali dort. Kdyby z toho tvůrci udělali 2 filmy, udělali by mnohem lépe a nemusely by pak bejt takové díry ve scénáři. Jinak nápady fakt dobrý a kamera se mi taky líbila... Bohuzel tvůrci měli az moc dobrých nápadů na jeden film, ale doufám, že se z toho do budoucna poučej a máknou pořádně na scénáři ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že Australáci umí slashery a postapa, no a teď už vím i to, že umí i koukatelné scifárny. Tedy aspoň mně tohle nenápadné béčkové scífko zaujalo víc, než spousta namachrovaného hollywoodského žánrově příbuzného sajrajtu. Klidně se přiznám, že začátek jsem si musel pustit dvakrát protože jsem se v něm malinko ztratil, no ale to už je v mým věku normální a o kvalitě scénáře to nejspíš mnoho nevypovídá. Jistě, žádná velká originalita se nekoná (já si parkrát vzpomněl třeba na The Thing, Soljaris, Abyss, nebo na všelijaký zombiárny), ale jinak naprosto vyhovující relaxačka. Hlavní "hrdina" není žádný hrdina, je to spíš takový ufňukaný srábek typu Tarkovského Stalkera ("já mám doma ženušku těhulku a nechci tady umřít, bééé...") a k srdci vám asi moc nepřilne... no ale zase tím je možná vlastně docela sympatický, že je takový... lidský... do jisté míry (nebudu radši moc napovídat). Nejvíc mi asi sedla vizuální stránka filmu, protože planetární základna natočená v nějaké podzemní kotelně nějakého paneláku se myslím docela povedla, byla taková hezky syrová, omšelá, nízkorozpočtová... Měl jsem připraveny čtyři hvězdy jakožto výraz sympatií pro nekomerční kinematografii, ale znechutil mě trochu konec 1) s moralizujícími a patetickými žvásty ve smyčce 2) s želatinovými emzáky s dopisem typu "ajlavjú" v jejich rukách 3) no a taky mě trochu zklamal fádní happyend, doufal jsem v poněkud jiné (i když taktéž fádní) vyvrcholení. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama