Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Othello 

všechny recenze uživatele

Když sem byl kdysi takhle malý, rodiče stavěli chatu. V té chatě jsme tehdy všichni žili v zásadě v jedné větší místnosti, protože jinde byla v noci zima. Jako malí jsme tak spali s bráchou na velké posteli mezi rodiči, kteří se snažili v noci dívat na filmy na malé televizi nacházející se na druhé straně místnosti. Zvuk měli puštěný na minimum, aby nás neprobudili, ale to mi nebránilo čas od času pootevřít oko a sledovat, pár tichých scén než jsem zase upadl do koma. Vůbec nevím samozřejmě o co v těch filmech šlo, ale vím, že to na mě působilo hrozně dospělácky a důležitě. Stejně na mě nyní fungoval Suspect Zero. Zajímalo mě, jak si Merhige poradí s čistou žánrovkou a zdali tam bude vůbec poznat, a vskutku se nejedná o tuctově natočenou kriminálku, zejména díky neočekávaným kamerovým úhlům a zvláštnímu přestřihávání. Loď však bohužel ztroskotává na scénáři, který se zrodil v tehdejším Jehňátkovském oblouznění, pak putoval léta po studiích a ještě byl třicetkrát přepisován. Přitom už ten námět je na hlavu a nepomáhají mu ani upachtěné dialogy, které by měly posouvat děj dále. Neposouvají a scény tak moc nedávají často smysl. Ale zase působěj dospělácky a důležitě. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zajímavý horor který bohužel ke konci ztrácí hlavně naprostou degradací žánru, ten konec byl prostě totálně debilní a hloupej. To ale předtím je solidní film který nabízí zamyšlení. Je zabíjet vrahy zločin? Herci jsou solidní, hlavně Kingsley který tu je fakt zvíře. Bohužel Moss a Eckhart, ten jejich vztah je šíleně špatně napsanej a nezajímavej. Vraždy jsou solidní a i scénář je zajímavej ale prostě to má tak stupidní konec že to silně ovlivnilo moje hodnocení. Film je rozhodně nadprůměrnej. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Netrpezlivy divak by mozno tento psychac vypol asi po dvadsiatich minutach, ale ja som zvedavy divak a myslim si, ze sa oplati tento film vidiet az do konca, pretoze s pribudajucim casom je dej filmu stale jasnejsi a zaujimavejsi, pricom ma neminul ani sokujuci a napinavy zaver. Urcite uz boli natocene aj kvalitnejsie psychothrillery, ale tento si ma ziskal hlavne vdaka druhej polovici filmu a skvelej trojke Kingsley - Moss - Eckhart...22.04.2009 ___ Aaron Eckhart - (Thomas Mackelway) +++ Ben Kingsley - (Benjamin O´Ryan) +++ Carrie-Anne Moss - (Fran Kulok) +++ Harry Lennix - (Rich Charleton) +++ Kevin Chamberlin - (Harold Speck) +++ Keith Campbell - (Raymond Starkey) +++ Hudba: Clint Mansell +++ ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak sem jdu, že tomu dám 3*, protože "něco" (Kingsley) na tý ne/chtěně vtipný atmosférický jednohubce bylo - a koukám, že už tu ty 3* mám skoro 4 roky. WTF, nepamatovala jsem si ani vteřinu. Tak buď je to nějaká Merhigeova černá magie, která se naprosto nenápadně kompletně vytratí z mozku (odtud název), anebo bych si fakt měla začít zapisovat normální smysluplný komentáře. Ne, to druhý je blbost. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní film, který se moc moc snaží být originální a progresivní ale ve finále film působí nudně, táhle a nesmírně utahaně. Kamera byla strašná, střihač byl na chemii a herci zcela propadli. Kingsleyho ač ho mám moc rád a myslím si že je jeden z nejcharizmatičtějších herců co znám, zde působil trapně (hlavně ten zábět v kostele), Moss byla "navíc" a Eckhart není herec. Závěrem bych pochválil snad jen tu snahu protože jako celek tohle nemůže obstát. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama