Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (317)

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní, iritující sračka. Myslel jsem si, že je Johannes Roberts zručný režisér, ale nový Resident Evil je důkaz, že povedené duo 47 metrů je spíš náhoda podpořená moji láskou k žraločím filmům. První věc zmíním samozřejmě příšerný casting. Leon zavřel stánek s kebabem, sundal turban a pět minut se učil střílet, Jill to přehnala se soláriem a Chris po opuštění Raccoon City nastupuje jako model nových slipáčů Calvina Clajna. Vizuální stránka filmu je ubohá, efekty směšné a trapné. Každý i 20 let starý Andersonův film vypadá mnohem lépe. Robertsovi se vymyká všechno z rukou. Herci pod jeho vedeném hrajou tragicky. Takový Donal Logue je famózní herec a hraje naprosto strašně. Třeba Leonova reakce na monstrum ve sklepě....prej Goooooooouuuu cvl šel sem do kolen, herec, který neumí ani zahrát strach. Umíral sem z těch ochotnických výkonu smíchy. Roberts nedokáže ani navodit atmosféru roku 1998 jinak, než používáním tehdejších debilních písniček z hitparády Eso, které se hodí do takového filmu asi jako Tinky Winky do Terminátora. Chtěl jsem dát 1* za mojí milovanou Kayu a hezký vzhled policejní stanice, ale tahle iritující parodie na horor, nedej bože na dobrý akční film si zaslouží poslat nemilosrdně do prdele. Každý díl z Andersonovi série je 4x lepší, než tenhle parodický, ubohý paskvil. Okamžitě si du spravit chuť starou dvojkou od Witta. Kdybych šel na tohle do kina, odešel bych před koncem jako z druhého Halloweenu. 0%. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

No co říct. V poslední době je v módě si stěžovat na to, že tvůrci se dostatečně nedrží knižní nebo herní předlohy. Jenže to tady neplatí. Z filmu jde celkem solidně vidět, že si tvůrci svoje domácí úkoly udělali. A stejně nejsem spokojený. Prostě to není to, co bych si představoval. Z filmu jde vidět, že peněz moc nebylo, jak na speciální efekty tak na casting no. Prostě nízkorozpočtové béčko, které obsazení nabralo ze seriálových herců. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„RACCOON CITY – UZAVŘENO, ZABEZPEČENO!…“   Nákaza ve městě, kterýmu zbejvá do úplnýho zničení několik posledních hodin. Díky tomu, že za to může firma Umbrella Corporation, zde máme další díl Resident Evil - jinak by to byl horor jako každej druhej. Slušně natočenej, podotýkám. A protože problém můžou vyřešit jen zbraně a hodně munice, je to v podstatě hororová akčňárna. Navíc se zbytečně nevykecávaj, takže slušný akčně hororový béčko. V ničem nečekejte nějaký novum, ale utíká to a nudí jen tím, jak je to všechno vohraný. Snad proto to nevoživý ani doktor s šesti očima…P.S.: Obsazeni Toma Hoppera beru jako fajn ftípek!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že žrát zbytky po mrtvým parchantovi se nevyplácí. 2.) Vím kdo je Ada Wong.  ///  Thx za titule „saurix“.                PŘÍBĚH  **  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Z filmového hlediska je to až hrozivá sračka. Ale z toho videoherního, papundeklově béčkového a japonsky bizarního, je to vlastně učiněný klenot. Fanboy Resi série uvnitř mě konečně jásá nadšením u hrané adaptace. Šel bych i na pět, ale ten film je fakt hrozivá sračka. Stejně jako to hrané intro k prvnímu dílu hry, nelze jej však nemilovat. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Od fanoušků, pro fanoušky. Aspoň tak působí poslední filmový počin jedné z největších herních sérií. Skoro to i vypadá, jakoby si to ti fanoušci sami sponzorovali. Ne to žertuju, ale je vidět, že to je béčková produkce. Na druhou stranu to působí stokrát věrněji než série od Paul Andersona. Tady aspoň ty první hry někdo hrál a vykuchal z nich scenérie, prostředí, nápady, postavy i atmosféru. Bohužel se to snaží na dvou hodinách stihnout to, co první dvě hry dělali několik hodin. Prostředí a některé scény, ale zaručeně poznáte. Tohle mrk mrk na fanoušky je tu skoro na každém kroku a musím ho opravdu ocenit. Navíc na Kayu se v roli Claire hezky dívá a na Robbieho v roli jejího bráchy vlastně taky. Jen ten Leon Kennedy vypadá jak z jiného multiversu no. I když je Raccoon City béčko a na mnoha filmových efektech to zaručeně poznáte, tak i přesto oceňuji, jak moc se snažili tvůrci držet předlohy. To nadšení se jim prostě upřít nedá. A vzhledem k potitulkové scéně, asi i čekali, že budou pokračovat. Tak uvidíme. (60 %) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • Původně byl s filmem a potenciální režií/produkcí spojován také James Wan. Nakonec však projekt v roce 2018 společně s tehdejším scenáristou Gregem Russo opustil a na pozici scenáristy a režiséra se dostal Johannes Roberts, který studiu slíbil, že reboot bude opravdu děsivý a velmi věrný herní předloze. (S.U.E.S.)
  • Jednou z narážek na herní sérii si můžeme všimnout u hlavních postav, které jako záložní zbraň používají speciálně upravené pistole Berreta M9, tzv. „Samurai edge“. Ve hře je týmu vyrobí majitel obchodu se zbraněmi Robert Kendo. Taktéž scéna prvního setkání Chrise Redffielda (Robbie Amell) se zombie ve Spencerově sídle je komplet identická s tou, jaká je ukázána v původní hře. (Guilemot)

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama