Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (317)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvé tri diely s Millou Džovovič boli fajn, zvyšok už stál za prd a Vítajte v Raccoon City v tých slabých kvalitách pokračuje. Trailer vyzeral celkom zaujímavo a lákavo, ale samotný film je v podstate len prehliadku monštier a akcii. Efekty slabé, zombíci nezaujímavý, akcia typická, herci nič moc, ich postavy a dialogy ešte viac o houne a príbeh je len slabý odvar. Netvrdím, že sa to nedá pozrieť, no film ma podobnú šablónu ako hra, posúvame sa ďalej a ďalej a vždy na nás vyskočí nejaká obluda. Škoda, Residet Evil ma na viac, bohužiaľ keď nejakým béčkarom dajú len pár drobných, čo iné môžeme čakať, že áno. Sklamanie, radšej si to idem rozdať po niekoľký krát s Millou, nech si trošku napravím chuť po tejto zdochline. 45% - 2* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Já si myslím že se to povedlo celkem hodně, krásný start a začátek. Trochu vtipu neuškodilo a zombie začátek hodně potěšil. Je pravda že jsem čekal mega nářez a když běželi minuty já jsem si tuhle novinku hodně užíval. Takový návrat který pokud přinese pokračování bude nářez. Herečky hodně slušný výběr, a příběh se mi hodně zamlouvá. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady asi nemám žádný větší problém. Cca první třetina se může pochlubit solidní, skoro až duchařskou atmosférou a pak se to zvrhne do klasické zombie střílečky, která nenadchne, ale ani neurazí. Nicméně to se dá říct o všech RE filmech. Pár nadprůměrných momentů se tu najde, masky ujdou a finální monstrum rozesměje, což sice nebyl záměr, ale co už. Nenudil jsem se, ale i tak si myslím, že jakékoliv další pokračování série by bylo zbytečné. 60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně slibný rozjezd se sirotčincem a nočním maloměstským prdelákovem Raccoon City, zabydleným podivnými existencemi a zmutovanými degeneráty, ale především úleva, že v tomhle Resident Evilu už konečně nebude oxidovat šeredný tranďák Miloš Jovović. Na druhou stranu se ale děj postupně zvrhne v poněkud chaotickou interiérovou naháněčku a střílečku, ze které mě nejvíc bavily ohavné mutace několika nešťastníků, ale jinak nic moc, zkrátka průměrné béčko nehodné zapamatování. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem do tohohle šel, s tím, že to bude prostě špatný a vlastně mně to překvapilo, že to neni až ak hrozný. Jako ono to je hrozný, protože do jednoho filmu nenacpete tři hry, aniž by to neudělalo problémy. Takže v tomhle směru, je to hrozně uspěchaný a neměl sem čas poznat ty postavy. Protože tyhle postavy, se i docela liší od těch herních, zde je třeba Leon totální mamlas, Wesker je sympaťák a neni vyloženě zlej, Claire a Chris mají docela zajímavou minulost a tady je škoda, že se neprohloubily jejich rozdílené povahy. Kdy na jedné straně, máme Chrise který je nacucaný propagandou o tom, jak je Umbrella super a na té druhé Claire která nechal v dětství svého bratra napospas Umbrella. Ale ta atmosféra je celkem solidní, dost tomu pomáhá že zde Raccoon City neni žádné velké město, ale takový zapadákov, takže to působí dobře. Navíc infikovaný, taky působí dost zajímavě, neprve propadají šílenství a sebepoškozování, až pak se z nich stanou zombíci. Ti vypadají celkem solidně, masky sou slušný a místy se na ně dost nepříjemně kouká. Film má navíc pár celkem solidních scén, hořící příchozí, boj v temnotě a občané kteří přicházejí o rozum, to sou celkem dobrý záležitosti. I sem si říkal, že by to mohlo být i na ty čtyři, ale když si k tomu připočte jen jednu solidní akční scénu, tak ty tři sou vlastně docela dost. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • Když vejde hořící řidič do policejní stanice, hraje píseň „Crush“ od Jennifer Paige. Během hraní hada pilotem na telefonu hraje „What's Up“ od 4 Non Blondes. (Duoscop)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedná scéna. (Varan)

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama