Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů na legendárním Supermaxu. Úchvatná úvodní znělka, povedené a napínavé příběhy. Dnes už bych se jich však nejspíš nebála a také ukázky ze znělky na mě působí poněkud lacině:) Filmový vývoj udělal své, ale ta nostalgie a vzpomínky jsou nevyhasínající. "Děsí Vás příběhy o přízracích, bezhlavých jezdcích nebo klekánicích? Chcete opět prožít mrazení v zádech a strachy nevydat ze sebe ani hlásku? Už se bojíte? Měli byste! Další strašidelné příběhy Vám v seriálu Bojíte se tmy, bude vyprávět Supermax." :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Hororový seriál pre mládež je diskutabilná vec, ja som sa totiž naozaj veľmi bál. Dokonca dodnes ma napadajú niektoré tie strašidelné príbehy. Napríklad ako cez stenu vchádzali duchovia a izba sa zavrela to bolo naozaj desivé, ale odvážneho tento seriál zo mňa neurobil, ba naopak pominul sa účinku a dopadol u mňa opačne. Musím však uznať, že pre staršiu mládež mohol byť pobavením a spestrením, nebolo to zlé, malo to svoje čaro. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď sa na tento seriál dívam dnes, tak musím povedať, že najlepšia na ňom bola úvodná zvučka. Tá bola skutočne desivá. Príbehy ako také mali pár strašidelnejších momentov (niektoré), no zväčša mi dnes už až tak strašidelné neprídu. Prečo teda dávam 5*? Pretože toto je seriál, ktorý ma k hororom dostal a vďaka nemu ma začali viac fascinovať. V druhom rade malo veľa príbehov slušnú dávku kreativity, ktorú dodnes viem oceniť a neustále som si hovoril, že by som chcel byť členom "Polnočného Spolku." Doteraz sa na to môžem pozrieť a oceniť to, o čo sa tvorcovia snažili. Pre mladých, je to podľa mňa vhodné na nalákanie hororových divákov. ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že asi tak v osmi letech jsem na to koukával na SuperMaxu. Nesměl mi ujít ani jeden díl, viděl jsem snad všechny a tehdy mi to připadalo celý takový hafo strašidelný. Teď bych se nad těmi příběhy spíš pousmál, ale dávám pět hvězdiček a to z nostalgie. Pro kluky a holky do desíti let ideální seriál. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Strašidelné příběhy pro děti - jemnější varianta "Krajních mezí", "Twilight zone" a podobných rádoby strašidelných bajek pro hojné masy TV diváků, co by u skutečného horroru potřebovali pampersky a pak by museli ještě půl roku spát při rozsvíceném světle. Máte-li otrlého potomka do 12-ti let věku, pak to pro něj po setmění bude zážitek (většinou). Mě už tahle soft horor série potkala v době, kdy jsem byla uvyklá daleko větším drsárnám... jsem holt úchylné morbído už odmalička. 55% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama