Reklama

Reklama

Bojíte se tmy?

(seriál)
  • Kanada Are You Afraid of the Dark?
Rodinný / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada, (1990–2000), 36 h 43 min (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Ross Hull, Daniel DeSanto, Raine Pare-Coull, Jodie Resther, Jason Alisharan, JoAnna Garcia Swisher, Elisha Cuthbert, David Deveau, Rachel Blanchard (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(91)

Obsahy(1)

Série strašidelných příběhu s mysteriózní atmosférou, 30minutové napínavé příběhy s hororovým nádechem. Každý díl nový příběh. Bojíte se Tmy? (Pumiiix)

Recenze (69)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů na legendárním Supermaxu. Úchvatná úvodní znělka, povedené a napínavé příběhy. Dnes už bych se jich však nejspíš nebála a také ukázky ze znělky na mě působí poněkud lacině:) Filmový vývoj udělal své, ale ta nostalgie a vzpomínky jsou nevyhasínající. "Děsí Vás příběhy o přízracích, bezhlavých jezdcích nebo klekánicích? Chcete opět prožít mrazení v zádech a strachy nevydat ze sebe ani hlásku? Už se bojíte? Měli byste! Další strašidelné příběhy Vám v seriálu Bojíte se tmy, bude vyprávět Supermax." :) ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Já si naopak myslím, že to vůbec není pokus o horrory pro mládež. Jsou to jen fantaskní příběhy, jako Příběhy ze záhrobí nebo povídky mého oblíbence Roalda Dahla. Žádné horrory, jak zřejmě usuzejete z toho, že vše, co vidíme, je 'strašidelnou historkou' od ohně. Nesmíte to brát tak vážně a pak vás to bude bavit. 70 % ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tmy se už dávno nebojím, a ani v době kdy se u nás seriál vysílal poprvé, jsem se jí nebál, ale některé ty příběhy tenkrát opravdu dokázaly otřást křehkou dětskou psychikou...:) Ale až povyrostete do věku, kdy si řeknete, že všechno, co se děje, jsou jen historky od táboráku Půlnočního Spolku, už to ztratí kouzlo...spíš vás začne zajímat, kdo ty spratky nechává do půlnoci sedět u ohně vprostřed lesa:) ()

Deftie 

všechny recenze uživatele

Keď som to pozerávala ako malá, tak som sa fakt bála (ale to nevadí, keď som mala 5, som sa bála aj pri sledovaní Scooby Doo), ale napriek tomu (už vtedy som si asi za svoj budúci number one žáner vybrala horory) som to stále pozerala. Proste, pre decká je to skvelý seriál, nie ktovieako poučný, ale kto si môže dnes vyberať, že? Hviezdičku dole dávam za prílišnú nevyrovnanosť, čo záviselo najmä na tom, kto ,,prerozprával" daný príbeh. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Strašidelné příběhy pro děti - jemnější varianta "Krajních mezí", "Twilight zone" a podobných rádoby strašidelných bajek pro hojné masy TV diváků, co by u skutečného horroru potřebovali pampersky a pak by museli ještě půl roku spát při rozsvíceném světle. Máte-li otrlého potomka do 12-ti let věku, pak to pro něj po setmění bude zážitek (většinou). Mě už tahle soft horor série potkala v době, kdy jsem byla uvyklá daleko větším drsárnám... jsem holt úchylné morbído už odmalička. 55% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama