Reklama

Reklama

Tak jde čas

(seriál)
USA, 1965, 14 679x30-60 min

Kamera:

Mark J. Levin

Hrají:

Josh Taylor, Deidre Hall, John Aniston, Drake Hogestyn, Kristian Alfonso, Peter Reckell, Frances Reid, Macdonald Carey, John Clarke, Suzanne Rogers (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tak jde čas je americký seriál, vysílaný od roku 1965. Odehrává se v nemocničním prostředí v městečku Salem a zabývá se doktorskýma rodinama včetně jedné ženy, která pracovala na psychiatrii. Později děj seriálu následuje životem střední a vyšší třídy profesionálů se scénářem nabitým láskou, manželstvím a rodinnými problémy. (Lenarek)

(více)

Recenze (434)

tragos 

všechny recenze uživatele

Seriál, který vstoupil a bohužel stále ještě vstupuje do dějin -- natáčí se už přes 40 let. A jednoznačný důkaz toho, že mezi kvalitou a kvantitou existuje nepřímá úměra. Ta jedina hvězda patří producentům za to, že na to tak dlouho dokáží shánět prachy, jinak je to totiž bezkonkurenční odpad, kterému se můžete buď zplna hrdla zasmát nebo se jít vyzvracet. Doporučuju to první. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Obdiv k tomu faktu, jk dlouho se seriál točil. Našel si své příznivce i odpůrce. Svého času jsem navštěvoval jednoho podnikatele, který byl seriály posedlý. Jakmile ale začal tenhle seriál, tak se od něho odtáhl a nazlobeně prohlásil: To jsou starosti, to jsou starosti. Proto jsem se tajně na ten seriál díval, ale všechny díly neviděl. Seriál je to nezvyklý. Je táhlý, dlouze se řeší něco, co jinde mají vyřešeno za minutu či za pět minut. Jen pro vytrvalé diváky, co něco snesou!!! ()

Reklama

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení páni a dámové . Sběr odpadu hlásíme na každý všední den od pondělí do pátku v 13:15 až 14:05. V té době se totiž hromadí v televizích celé republiky hodně, nebo nedejbože ještě víc, radioaktivního odpadu v podobě seriálu "Tak jde váš čas a vy jak blbí čumíte do bedýnky tvaru obráceného lavoru na takovou *****" .Radši končim nebo by mě za chvíli vypadla hvězdička z klávesnice. :-) Konec hlášení místního rozhlasu. ()

Iwiiik odpad!

všechny recenze uživatele

Je neskutečné, že může existovat na této planetě byť jediný koncový divák seriálu Tak jde čas (a dalších jemu podobných). V tomto kinematografickém klenotu je asi tolik umění, jako když bude "hudebník" nahrávat zvuky pisoáru a vydávat alba Pisoár I., Pisoár II., Pisoár III., až Pisoár MMDCXXIII. A samozřejmě nezbytný The Very Best of Pisoár! Věřím, že při správné mediální masírce bude v půlce domácností u oběda z reprobeden hrát prostatické chcaní ožralého váguse na desinfekční tabletku!!! ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Další americká,nekonečná srágora,vhodná tak akorát pro zasmání.Horko těžko jsem shlédl 2 díly a rychle utekl.Je to o nikom,o ničem a lidé k tomuhle píšící scénář mají můj hluboký obdiv a divák jim buď milostiv.,protože něco takového vytvořit je opravdu výkon.A vysílat tolik let se to může jen v Americe.Halelujá!Dávám jasnou a čistou nulu. ()

Galerie (1 238)

Zajímavosti (40)

  • Seriál ako vôbec prvý riešil témy umelého oplodnenia či romániku ľudí rôznej rasy. (Raccoon.city)
  • Seriál byl za dobu své existence nominován na téměř 500 různých ocenění, včetně 4 cen Emmy. (gogos)
  • První díl byl odvysílán 8. listopadu 1965. Postava Julie Olseonové v něm byla zadržena pro krádež kožichu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama