Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

  • Velká Británie Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
Trailer

Obsahy(1)

V Japonsku je velmistr Hanzo Hasashi na cestě domů, když ho přepadnou v modrém oblečení ninjové. Do jednoho zemřou, když Hanzo zjistí, že tito bojovníci, náležející ke kultu Lin Kuei, zavraždili jeho žáky a ženu. Žalem zkroušený muž se vydává na krvavou cestu odplaty, která skončí až u velmistra Sub-Zera, který Hanza zabije. Čaroděj Quan Chi však dává mrtvému Hanzovi druhou šanci, který vzápětí přijímá novou identitu – stává se z něj Scorpion. (C0r0ner)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Brutality, fatality... k tomu hromada krve, spousta legendárních hlášek - zkrátka přesně to, co si člověk od Mortal Kombatu přeje. Za mě jednoznačně (zatím) nejlepší adaptace z této herní série, která si bere vše důležité, je správně brutální a krvavá, včetně lámání a drcení kostí, porcování na kousky, urvání hlavy i s páteří... Navíc většina těch "brutalit" a "fatalit" je tak krásně ikonicky provedená, že si to fanoušek téhle herní série opravdu užívá. Animace také hodně povedená, jediné co mi tu chybí k dokonalosti, je nějaký ikonický song... Ale i tak za mě paráda! "Finish him" 8,8/10 ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Jakožto velký fanda pc gamesy (jedničky) sem si nemohl nechat ujít tenhle animák. Velký fanda jako beze srandy, páč i teď v 36 letech si bez problému vzpomenu na všecky fatality i téměř všecky kouzla. Pro zajímavost Raiden 3x k němu, 3x od něj a velký box :o). Tohle je moc pěkně udělaný... Hlavně se mi líbí ta brutalita, která kdyby byla s živejma hercema, tak bych odvracel zrak, ale takle kreslený mi to vůbec nevadilo, spíš naopak. Moc se mi líbil příběh, kterej byl ještě o kousek nápaditější než u toho prvního filmu. 80 minut je akorát a já se těším, esi se dál bude točit nějaký pokračování... ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě nadměrná brutalita spíše otravovala, nicméně nakonec mě to nadchlo více než příběh herního MK11. Animovaná divize Warnerů přidala do svého portfolia další frančízu a já teď co doufám, že co nejdříve tu bude dvojka, jelikož otevřený konec mě moc nepotěšil. Pro fanoušky Mortal Kombat povinnost, pro ty co zkoušeli pár dílů jako já doporučuji zkusit, zvlášť pokud jste od toho moc nečekali. PS : Moc mě nenadchl vzhled ani chování Johnnyho Cage. V závěru má sice svůj cool moment, ale na tom by chtělo zapracovat...9/10 ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Slušná porce dětské nostalgie, která se zkombinovala s brutální krvavou řežbou a vznikl z toho dost zajímavý a zábavný mix. Béčkové Mortal Kombaty z devadesátek jsem jako malý škvrně zbožňoval a něco málo jsem samozřejmě i odehrál, takže tento animák byl pro mě návrat do dětských let. Škoda, že jsme se nedočkali více soubojů, protože o nich Mortal Kombat je a ikdyž zde byla fajn cesta za pomstou, sledovat různá kola tohoto turnaje má prostě něco do sebe. Nicméně díkybohu za to eRko, protože Mortal Kombat bez eRka je jako upéct dort bez cukru. Je to blivajz. 75% ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Je docela zajímavé kouknout na tenhle animák hned po nové hrané verzi z roku 2021. Nejsem znalcem příběhu her, ale obě zmíněné filmové verze mají ten příběh docela hodně podobný a nutno podotknout, že animovaná verze je značně poutavější. Jasně ani v jedné verzi není čas na nějaké hluboké prokreslení postav a jde se prostě na věc, ale animák to bere z trošku jiné perspektivy a prostě se na to lépe kouká. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Prvý animovaný a aj celkovo prvý film zo série Mortal Kombat, ktorý získal hodnotenie R. (MikaelSVK)
  • Souboj, ve kterém Sonya Blade bojuje v džungli s neviditelným Reptilem, je odkazem na klasický souboj mezi vojákem a mimozemským bojovníkem z filmu Predátor (1987). (pajik)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno