Reklama

Reklama

Když Batman (Adam West) a Robin (Burt Ward) dostanou zprávu, že se komodor Schmidlapp (Reginald Denny) ocitl na palubě své jachty v nebezpečí, ihned se vydávají na záchrannou misi. Netuší, že je to dokonalá léčka zosnovaná čtveřicí nejmocnějších padouchů všech dob, jež touží po konečné porážce slavné dvojice! Zloduchové jsou vyzbrojeni vynálezem, který dokáže člověka vysušit na prášek, a chystají se ovládnout svět! Využije dvojice v pláštích svou nespornou odvahu a dokonalý arzenál technických vymožeností, aby Kočičí ženu (Lee Meriwether) zbavila drápků, zmrazila Tučňáka (Burgess Meredith), trumfl a Jokera (Cesar Romero) a zmátla Hádankáře (Frank Gorshin) dřív, než bude pozdě? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Paródia na filmy o Batmanovi predtým ako akékoľvek filmy boli natočené? Čo to má byť? Tak na toto som bol naozaj veľmi zvedavý čo to bude zač a bol som nadšený. Všetky tie bat-veci ma dostali - Bat-repelent proti žralokom, bat-lano, bat-kotva, bat-loď, bat-kurz, bat-dĺžka... Plus scény, ktoré by mali vstúpiť do dejín kinematografie - Batmanove pobehovanie s bombou s nemožnosťou ju zahodiť, súboj Batmana s gumovým žralokom, banda super-zločinov letiaca na dáždnikoch, ktorá mi pripadala ako partička 4 ľudí omylom pustených z blázinca. Proste fakt dokonalá paródia. Dal by som 5 hviezd, ale predsa len uprednostňujem "seriózne" filmy s Batmanom, tak dám "len" 4. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Konečně, to mi to trvalo... Původní filmová verze Batmana je zábavná, starosvětsky roztomilá komediální detektivka/ groteska se spoustou moralitek, wtf momentů (výbušnej žralok, pobíhání s bombou, dehydratovaný rehydratovaný nestabilní piráti...) a čtveřicí nej záporáků, přičemž Romerův Joker je trochu ve stínu super výkonu B. Mereditha jako kvákacího zákeřnýho Penguina. Možná se časem dokopu i k seriálu, a komu se líbilo, tomu jako bonus doporučuju letošní animák. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Svatá sardinko! 99% budgetu muselo jít na drogy, protože tahle šedesátkově papundeklová parodie má doslova všechno: batmobil, batkopéru, batžebřík, batsprej proti žralokům, batkameru, batloď, batkufřík, batkompas, batskener, batplyn, batvýtah, a batmotorku. Ideální aprílová podívaná. Konzumace skéra výhodou. ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tak dlouho jsem se nezasmál snad ani nepamatuju, Nolan se svým Batmanem může jít zahrabat.. Pro fanoušky je tu všechno Bat-Cykl, Bat-Vrtulní, Bat-Loď, Bat-mobil, Bat-žebřík, Bat-sprej proti žralokům. Dále tu máme skvělé pasti jako cvičeného vybuchujícího žraloka a nebo cvičenou vybuchující chobotnici. Joker vtipnější, než v jakémkoli jiném filmu a hádanky od hádankáře tak zapeklité a složité, no řekněte věděli by jste, že to co číhá na stromě a je nebezpečné je pták se samopalem? Já teda ne a to si myslím, že jsem hloupej teda... NO! Pro fanoušky Batmana je to jasná volba co si nesmí nechat ujít!! ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Podej mi sprej na odpuzování žraloků! To bylo od toho delfína šlechetné, že narazil do toho posledního torpéda a zachránil nám život. Co je s krocanem, když letí břichem na horu? Je přežranej.. Je to žluté a píše to, co je to? Banánová propiska. Jsou dny, kdy se prostě bomby nezbavíš :D Nejlepší Batman!!! [1. PFF NovoButovická Be(´)čka] ()

Galerie (106)

Zajímavosti (38)

  • Při schůzce se slečnou Kitkou (Lee Meriwether) cituje Bruce Wayne (Adam West) z básně "The one in paradise" od Edgara Allana Poea. (Caelos)
  • Na konci filmu jeden z delagátů paroduje chování Nikity Chruščova na valném shromáždění OSN v roce 1960. (Caelos)
  • Vozidlo, které Bruce Wayne (Adam West) řídí, je kabriolet Chrysler Imperial. (Caelos)

Související novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Reklama

Reklama