Reklama

Reklama

Když Batman (Adam West) a Robin (Burt Ward) dostanou zprávu, že se komodor Schmidlapp (Reginald Denny) ocitl na palubě své jachty v nebezpečí, ihned se vydávají na záchrannou misi. Netuší, že je to dokonalá léčka zosnovaná čtveřicí nejmocnějších padouchů všech dob, jež touží po konečné porážce slavné dvojice! Zloduchové jsou vyzbrojeni vynálezem, který dokáže člověka vysušit na prášek, a chystají se ovládnout svět! Využije dvojice v pláštích svou nespornou odvahu a dokonalý arzenál technických vymožeností, aby Kočičí ženu (Lee Meriwether) zbavila drápků, zmrazila Tučňáka (Burgess Meredith), trumfl a Jokera (Cesar Romero) a zmátla Hádankáře (Frank Gorshin) dřív, než bude pozdě? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Když se Batman konečně vypravil na velké plátno, měl už za sebou zbrusu nový a úspěšný seriál. Do podvědomí celé Ameriky se ale nezapsal v 60.letech jako drsný mstitel: jeho dobrodružství byla pastelově pestrobarevná, bezostyšně pitomá a plná úderných citoslovcí typu ,,BOOM!" vepsaných přímo do obrazu. Nemluvě o absurdních pomůckách, jaké by nevymyslel snad ani Bondovský Q: je třeba libo ,,protižraločí batrepelent"? ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Tady je Batman opravdu "superhrdina". Totální nula ve fialové teplákovce, operující s technickými vymoženostmi jako ze hračkářství. Scéna s explodujícím žralokem a Batmanem visícím na Batžebříku nataženém z Bathelikoptéry mě zaručeně odrovná. I přes všechny nedostatky je to daleko lepší, než šíleně futuristické verze od Tima Burtona. ()

Reklama

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Tento "Batman" se opravdu nedá brát vážně! Příběh je stupidní,postavy naivní a mladý "Robin" nesmírně trapný... Adam West působí v kostýmu "Temného rytíře" nesmírně hloupě a jeho "kolega" zrovna tak! Snímek samotný je spíše komický(https://www.youtube.com/watch?v=deatPTK8o-4),avšak zábavný a napínavý! Krásná Lee v roli "Catwoman" alias "Kitky" byla dokonalá,avšak v mém "pomyslném" žebříčku "Kočičích žen" lehce zaostává za Michelle Preiffer: tudíž i nadále je mou nejoblíbenější "Catwoman" Oscarová Halle Berry... 70% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tenhle Batman, to je Limonádový Joe komiksového světa. Je tak upřímně praštěný a od začátku do konce neustále zábavný, že ho snad ani nejde nemilovat. Znal jsem jen scénu se žralokem a myslel jsem si, že to bude velké finále. Omyl, byl to pouze začátek všeho. Takže dávám pět bathvězdiček a jsem rád, že jsem objevil další film, který mi kdykoliv zvedne náladu. "Zavolám taxi!" - "Ne, teď ne. Naštěstí jsme ve skvělé kondici. Bude rychlejší, když poběžíme." ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Konečně, to mi to trvalo... Původní filmová verze Batmana je zábavná, starosvětsky roztomilá komediální detektivka/ groteska se spoustou moralitek, wtf momentů (výbušnej žralok, pobíhání s bombou, dehydratovaný rehydratovaný nestabilní piráti...) a čtveřicí nej záporáků, přičemž Romerův Joker je trochu ve stínu super výkonu B. Mereditha jako kvákacího zákeřnýho Penguina. Možná se časem dokopu i k seriálu, a komu se líbilo, tomu jako bonus doporučuju letošní animák. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (38)

  • Lee Meriwether, představitelka Catwoman, vyhrála v roce 1955 Miss America. (Caelos)
  • Na konci filmu jeden z delagátů paroduje chování Nikity Chruščova na valném shromáždění OSN v roce 1960. (Caelos)

Související novinky

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Reklama

Reklama