Reklama

Reklama

Star Wars: Vize

(seriál)
  • USA Star Wars: Visions (více)
Trailer
USA / Japonsko / Španělsko / Velká Británie / Indie / Irsko / Jihoafrická republika / Jižní Korea / Francie, (2021–2023), 5 h 3 min (Minutáž: 13–22 min)

Kamera:

Takaši Aoki

Hrají:

Alison Brie, Anna Cathcart, Kyle Chandler, Jamie Chung, Jordan Fisher, Karen Fukuhara, Kimiko Glenn, Henry Golding, Joseph Gordon-Levitt, David Harbour (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Tato antologie animovaných krátkých filmů z celého světa oslavuje bájesloví Star Wars jedinečným pohledem různých kultur. (Disney+)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (9)

Sith (2023) (S02E01) 

Jako jednohubka super. Vlastně co více chtít po čtrnáctiminutové epizodě? Já se bavil, i když se nejednalo o žádnou velkou revoluci. Poměrně standardní příběh. ()

Vřeštilina srtž (2023) (S02E02) 

Začalo to poměrně nevině, ale pak jsem byl příjemně překvapený. Příběh, který mě vzal. A Sith v temnotě mě nesmírně bavil. ()

Ve hvězdách (2023) (S02E03) 

Já už jsem asi na takovéto otravná děcka úplně alergický. Ta malá mě iritovala do úplného konce a to je možná důvod, proč jsem zde fandil Impériu. ()

Já jsem tvá matka (2023) (S02E04) 

Tohle byla epizoda na úrovni Young Jedi Adventures, Resistance a těch vyloženě špatných epizod The Bad Batch. Upřímně nechápu, že zahraniční studio dostane jedinečnou příležitost vytvořit Star Wars obsah, a "vyšvihne" se s touto generickou epizodou, kterou jsme tu měli stokrát. Rozum mi to nebere. ()

Cesta k temné hlavě (2023) (S02E05) 

Tentokrát se vsadilo na klasický příběh, kdy Jedi je sváděn temnou stranou Síly. No, řekněme si narovinu, že šlo o nejlepší epizodu, jakou Visions nabídli. Trochu je ale smůla, že se musí vynořit se známou a stále nezajedlou zápletkou, která ještě nějaký čas baví a bavit bude. Chtělo by to ale své vlastní příběhy, vždyť o tom Visions přece jsou, ne? ()

Tanečnice špionkou (2023) (S02E06) 

Animace se mi sice moc nelíbila, ale pro mě je především důležitý příběh. Na 15 minut to nebylo špatné a ten konec lecco zachránil. Škoda, že nebude pokračování. ()

Bandité Golaku (2023) (S02E07) 

Celkem hezká animace, která mě místy uchvátila, sem tam mi ale přišla laciná a ocenil bych v ní větší vyváženost. Příběh docela tuctový, jen škoda, že se neodehrával celý ve vlaku. ()

Jáma (2023) (S02E08) 

Nakonec ve finále v pohodě. Kdyby to bylo rozvleklé na pětačtyřicet minut, asi bych se nudil. Takto mi to jako patnáctiminutová jednohubka nevadilo. Fajn zápletka s jámou, kdy si člověk zavzpomínal na Temný rytíř povstal. Ale proč ne, dokonce i překvapivé smrti jsme se dočkali. ()

Aau a její píseň (2023) (S02E09) 

Tohle mi nesedlo. Animace se mi vůbec nelíbila a příběh opět klišé. Celý problém tohoto je seriálu je ten, že každé studio chce vyprávět příběhy jen o jediích a servírují nám to stejné dokola, jen s jiným kabátem. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama