Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 4

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (254)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No vlastne jsem cekal daleko vetsi pruser. Tohle je nicim neurazejici, svizne odsejpajici, mistama vtipna komiksarna, ktera kdyby nevznikla, tak se vubec nic nedeje, ale na jedno skouknuti uplne v pohode. Akce je natocena docela slusne, zaporak je v pohode, triky slusnej prumer a hlavni hrdina s jeho rodinkou sympataci. Sice je titulni hrdina takova vykradacka Iron Mana riznuta Spider-Manem a Green Lantern, ale to me nijak netrapilo. Strihac se sice hlavne v prvni pulce mohl vic snazit, ale nic hroznyho. Takze za me zabavna blbost na jedno skouknuti a lepsi 3*. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

A po dekádě bezprecedentní vlády komiksů v kinech jsme se to dotáhli do bodu, kdy už se lze jenom opakovat a diváky jenom unavovat. Proto už tentokráte letos na DC komiksovku nedorazili. A to se to už od začátku jevilo jako přesně takováhle generická patlanina, kalkulovaně zacílená na latino publikum, leč to nakonec mnohé tolik neotravovalo. Včetně mě, jelikož mě to v druhé polovině začalo celkem zajímat, ovšem ne do té míry, že bych chtěl sequel, to rozhodně ne. A nesnáším originy, takže první půlhodina pro mě nudná a narvaná nejrůznějším klišé s původem hlavní postavy (Xolo Maridueña po Cobra Kai úplně zmizí, na filmovou kariéru nemá), avšak alespoň v té druhé se to celkem rozjelo. Ale stále jen průměr a postavu už nikdy neuvidíme, žádná škoda. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mexický hmyz ma neoslovil, to už radšej burritos a poblízku nejaký záchod. Príliš veľa nudných a hlúpych rečí, príliš málo akcie a ak humor, tak taký "elánovský", čiže trápny. Rasovo našťastie vyvážené tak, aby bolo jasné, ktorá farba je zlá, na môj vkus tu bolo ale málo nebinárnych, hoci podozrenia som u niektorých postáv mal. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komiksovka. Starosvetský origin, který jako by vypadl z doby tak před dvaceti lety. Hlavní hrdina je sympaťák, záporáci jednorozměrně zlí a rodinný element zde vnáší prvky nečekaného chaosu - podobnou dynamiku má rodinka od Ms. Marvel. Celkově je to ale vlastně takový modrý Green Lanthern, s latino kořením. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Ani tento sympatický latinský superhrdina bohužel současné DC nevytrhne. Místy si člověk až říká, jestli to myslí vážně. Těch pár akčních scén docela ujde, ale ta výplň, no místy je to celkem WtF. Sledujeme zde příběh mladého Jaimeho, který náhodou získá superschopnosti. Tímto broukem na sebe a svou rodinu strhne nečekanou pozornost, což nezůstane bez následků. Sám o to vůbec nestojí a nějaké zabíjení je to poslední, co y si přál. Po nějaké době k sobě se scarabem najdou cestu a naučí se své schopnosti používat. Docela se divím, že do role záporačky ukecali Susan Sarandon, která ten film nijak nezachraňuje. Celá Jaimeho rodina místy působí dost přepáleně, hlavně babička. O ostatních hrdinech se tu mluví jen okrajově. "Babička byla revolucionářka." :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Postava Blue Beetleho (Xolo Maridueña) se poprvé objevila v komiksu „Mystery Men Comics 1#“. (JG9)
  • Během úvodních titulků lze zpozorovat zelené světlo – jak potvrdil režisér Angel Manuel Soto, jedná se o odkaz na organizaci Green Lantern Corps, která stejně jako Blue Beetle pochází od vydavatelství DC Comics. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama