Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (102)

iolaos 

všechny recenze uživatele

...ale co jsou lide, kdyz ne soubor zivych casti ? ...cisici oddanost sve rachote a fascinace regenerací mrtvych tkani - to je herbert west. razici legenda. nemam sajn o jinem herci do teto role nez je Combs... poctiva vynalezavost briana yuzny.. skloubit ucelnou brutalitu a morbidni humor umeli snad ve sve dobe jen duo yuzna + gordon...o jinych nevim....i druhy dil na fulla, znamenita nechutnost ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Den po zhlédnutí Re-Animatora jsem se nakonec odhodlal a pustil si Něvěstu,ale žádné překvapení se nekonalo.Nevěsta je lepší než první díl přesto mě nějak zvlášt nebavila.Nevim proč měl jsem možná blbé 2dny na tenhle druh komedie/hororu,ale ani u tohohle dílu nepůjdu nad 2*.Víc humoru víc akce a znovu solidní gore k tomu výborné herecké výkony,ale znovu mě pokračování Re-Animatora nesedlo. 42% ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle kurva mělo bejt? To bylo pokračování na Re Animatora nebo parodie na Frankensteina? Nemužu uvěřit vlastním očím jak byl první díl zábavnej, tak tohle se už topí v naprostých hovnech.. neskutečně splácanej paskvilovej odvar.. kterej jediný co přinese "zajimavýho" je oko na prstech, pes s lidskou rukou a hlava s netopýříma křídlama.. zajímavé menu jak v činské restaurace.. ale ne díky. Některé náměty stačí vidět pouze v jednom filmu, a nebo ve dvou ale ten druhej musí být aspon kurva lepši a ne takováhle nudná, nezáživná shitka. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Krvavější, úchylnější a béčkovější než první díl - jedním slovem lepší. Od minule přibyla větší dávka akce, humoru a frankensteinovské zvrhlosti, posledních 15 minut je splatter zábava jak má být. Herbert West je geniální postava, Jeffrey Combs ostatní herce opět o kus převyšuje a jakmile se objeví na scéně, úroveň (zábavnost) letí strmě vzhůru. A protože se objevuje téměř neustále, nadprůměrnému hodnocení se nevyhnu. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Horory céčkového Briana Yuzny už mám dávno za sebou. Sice jsem na nich před mnoha lety začínal, ale právě to je člověk, který v některých lidech způsobil předsudky o tom, že horory jsou kraviny nedávající smysl k jejich sledování. Ano, připouštím, pokud se nehororový divák podívá na tento pitomý film s úchylnými doktory dělající pokusy na mrtvých, okamžitě ho přejde chuť podívat se na nějaký jiný. Právě devadesátá léta hororům vůbec nepřála a vznikaly nedívatelné slátaniny, tahle je jednou z nich. Kdo si dnes vzpomene na herce Jeffrey Combse v roli z jednoho doktorů. Sice byl poměrně přesvědčivý, ale opět to byla taková ta z nouze ctnost ho obsadit do podobného filmu, protože horor byl zkrátka v úpadkovém období a tenhle a jemu podobné filmy jen přispěly k jeho anihilaci. Kdyby tenhle horor alespoň byl nějak přesvědčivě děsivý, záživný nebo stylově "ujetý" z pohledu diváka, ale je to jen samoúčelná břečka bez dobrých speciálních efektů patřící do kategorie ryzího odpadu. Vlastně devadesátá léta minulého století byla z pohledu hororové tvorby celá odpadová. Tedy pro mě rozhodně, až na pár výjimek. 0% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)
  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama