Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Je k neuvěření, kam šestým dílem série sklouzla. Jestliže se dá hovořit o tom, že v předchozích dílech byl strach, akce nebo obojí, tady není zhola nic. Zůstala jen nakroucená fraška, jejíž posledním hřebíkem do rakve byl totálně stupidní konec. Těžko se mi to říká, ale šestka je nejhorší díl série. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný 6. díl kruegerovské série je druhý nejhorší po příšerné dvojce. Pár originalit se zde přece jen najde, především hulič trávy pohlcený televizním Freddym nebo Freddy-videohra. Je toho však žalostně málo oproti vynikajícím předchozím filmům, film není vůbec děsivý a pokus Rachel Talalay vyznívá spíš trapně. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

V mnoha scénách mi to svou stupiditou připomnělo bezkonkurenčně nejhorší díl série (ano, mluvím o dvojce), nicméně díky tomu, že si z těchto momentů uměl film udělat srandu, přeci jenom trochu přihodím a těch 50 % tomuto dílu dám. Ale jak říkám, bylo to o fous… ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +logika v příběhu, Freddy a jeho hlášky, efekty -děj, nulová atmoféra, žádné charaktery postav, prostředí/// Tak jeden by řekl, že Freddy konečně chcípnul, ale mi všichni víme, že jen do té doby, než se mu vydá na pomoc Jason :-) A tím narážím na jediné pozitivum film. Tím je příběh. Který zde pokračuje a objevuje opět nové souvislosti z Freddyho života. Bohuže samotný film je i tak dost zbytečný. Žádné drastické scény, žádná hororová atmosféry...a tak nějak jsem čekal kdy příjde zajímavej masakr, jak je u Fredddyho zvykem, ale nějak to nepřišlo. Je tady sice několik originálních scének, ale to málo tento film nezachrání. Nebýt Freddyho a příběhu, je to jasnej odpad./// Celkem 38%/// ()

juta 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Dobrá akce přišla až po půl hodině sledování. V tomto díle si Freddy se svými obětmi hrál a byl opravdu vtipný, za což získává film plus. Osoby žijící ve Springwoodu se chovaly velmi divně a moc nechápu proč. No a reakce některých herců na dění kolem sebe mě přišlo občas dost směšné. To bylo zase velké mínus. Nejhorší herecký výkon byl v podání Lisa Zane. S jejími výkony šla atmosféra filmu taky dost dolu. Způsob jak Freddyho zabít, se tady opakoval z jednoho minulého dílu. V mnoha scénách nebyl děj dotažený a kamera nebyla taky nic moc. Jeden z nejhorších dílů z celé série. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • První film společnosti New Line Cinema, který byl ve 3D. (JesterKruger)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 11 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama