Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Tady už byli některé momenty opravdu hovadské. Nevím jestli se mám smát nebo brečet. Freddyho smrt... už po šesté. Blbost. Nikdy zemřít nemůže. Ne jen že je to přízrak ve snu, ale tvůrci by neměli z čeho třískat prachy. Tohle už jde vážně mimo. Když Freddy lítá na koštěti, tak už je to ale opravdu špatný. Za Roberta Englunda 2* ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

V mnoha scénách mi to svou stupiditou připomnělo bezkonkurenčně nejhorší díl série (ano, mluvím o dvojce), nicméně díky tomu, že si z těchto momentů uměl film udělat srandu, přeci jenom trochu přihodím a těch 50 % tomuto dílu dám. Ale jak říkám, bylo to o fous… ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Za mě průměr. Bylo to dobré, ale chvílemi hrozně nelogické (bud to opravdu bylo nelogické anebo jsem usnul a jen se mi to zdálo :)). Platila tu jistá snová pravidla, která se v průběhu filmu furt porušovala a to mě sralo spolu s tím, že se freddyho skoro nikdo nebál, nikdo nebyl zaskočen a každý měl větší autoritu než on. Otřesný byl také konec, tedy završení série- | 50% |. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +logika v příběhu, Freddy a jeho hlášky, efekty -děj, nulová atmoféra, žádné charaktery postav, prostředí/// Tak jeden by řekl, že Freddy konečně chcípnul, ale mi všichni víme, že jen do té doby, než se mu vydá na pomoc Jason :-) A tím narážím na jediné pozitivum film. Tím je příběh. Který zde pokračuje a objevuje opět nové souvislosti z Freddyho života. Bohuže samotný film je i tak dost zbytečný. Žádné drastické scény, žádná hororová atmosféry...a tak nějak jsem čekal kdy příjde zajímavej masakr, jak je u Fredddyho zvykem, ale nějak to nepřišlo. Je tady sice několik originálních scének, ale to málo tento film nezachrání. Nebýt Freddyho a příběhu, je to jasnej odpad./// Celkem 38%/// ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Rachel Talalay není zrovna moc dobrá režisérka a vůbec nepochopila pravý význam slova horor, Freddy tu sice dost hláškuje, jenže tento díl mi připadal takový nucený a nezajímavý. Tento díl nefunguje pořádně ani jako horor ani jako komedie a ani jako parodie. Z úcty k Freddymu dávám šestému dílu tři slabé hvězdičky. Kdyby tento díl nikdy nevznikl moc smutný bych asi nebyl. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 18. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V televizní reklamě se objeví i Johnny Depp, který hrál v i prvním dílu postavu Glena. (Karlos80)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama