Reklama

Reklama

V druhé části se Paul Atreides spojí s Chani a Fremeny a zároveň se vydá na válečnou stezku pomsty proti spiklencům, kteří zničili jeho rodinu. Čelí volbě mezi svou životní láskou a osudem známého vesmíru a snaží se zabránit strašlivé budoucnosti, kterou může předvídat jen on. (Vertical Entertainment)

Diskuze

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

Prokrista, počkejte s tím hejtem aspoň na první teaser trailer. 😄

na příspěvěk reagoval mm13

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

Castrator

Jo, pardon... protože zvlášť poslední dobou nás holyvůd neustále přesvědčuje, že kvalitní filmařina je pro ně na prvním místě...

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Tak proto Villeneuve vyšel z těch dvou nominací na Oskara naprázdno. On to celou dobu dělal blbě. 

na příspěvěk reagoval tomalakis

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

Castrator

A tvoje hlava funguje normálně, když jsi schopnej nám tu napsat, že jí ten kostým budou ještě počítačově dodělávat? Navíc ti píšu, že ta ženská je doslova nejbohatší člověk v celym univerzu a ty mi tvrdíš, že záleží na kontextu. I kdyby se zrovna vyhrabala z postele po celonoční kalbě, tak na sobě nebude mít tohle. I televizní pohádky československý televize měly lepší kostýmy, než je tenhle blbej vtip. A ať mi nikdo netvrdí, že tahle nekompetentní produkce má v sobě nějakej záměr. Už od prvního dílu dokazujou, že absolutně netušej, co dělaj. 

tomalakis

tomalakis (hodnocení, recenze)

Castrator

Jé, pane docente, vy jste tu taky? No já fakt nevim na jakej kontext by mohlo dojít, aby dcera vládce celého známého vesmíru si na sebe oblíkla tohleto... Ale možná nás překvapí...

Asi jsem starej, ale ještě pamatuju časy, kdy značná část identity každý pořádný sci-fi ságy byla v kostýmech a každej se chtěl převlíknout za Dárt Vejdra nebo stormtrůpra. Co ty děcka dneska baví, fakt netušim.

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

InJo

Nemusí jít o fotku z natáčení scény, může jít o scénu, kde se bude dodělávat počítačem, nebo to takhle ve filmu bude, ale bude to v kontextu vypadat přirozeně. Nikdo tu podle všeho neví, o co jde, ale některým je už jasné, že jde o definici nevkusu a teď se o tom bude vášnivě na x stránek diskutovat. 😀 

na příspěvěk reagoval tomalakis

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Z obsazení Florence Puch mám velkou radost, ale tu síťovku, co jí dali na hlavu, taky moc nepobírám. :D

na příspěvěk reagoval tomalakis, Castrator

higuain

higuain (hodnocení, recenze)

batik

Nedávno jsem dočetl Dune: Messiah a ona toho prostoru zas tak moc nemá ani tam - i když rozhodně víc než v jedničce. Tak jsem na to zvědavej, co s ní vymyslí.

J.Crusader

J.Crusader (hodnocení, recenze)

Opravdu tu není jediný soudný admin? To, co se poslední dobou na CSFD vyskytuje (viz níže) za "uživatele" je už vážně přes čáru a kdysi dobrý server táhne do bahna totálních sraček... :-(

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

hovn

Hraje tam půlka Hollywoodu, takže jen sladit časový harmonogram u cca 20 nejobsazovanějších lidí této doby, musí být slušnej zápřah na nervy a peněženky (pochybuju že s rozpočtem půjdou jen u tohoto dílu pod 300 mega)

Související novinky

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

George Lucas dostane čestné ocenění v Cannes

10.04.2024

Legendární americký režisér, scenárista a producent George Lucas letos bude jedním z recipientů čestné Zlaté palmy Filmového festivalu v Cannes. Stane se tak 25. května během zakončovacího… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

Tržby druhé Duny zcela předčily první díl

17.03.2024

Epickému science fiction v režii Denise Villeneuvea se po osmnácti dnech v kinech velmi slušně daří. V neděli 17. března dosáhl snímek Duna: Část druhá celosvětových tržeb téměř 495 milionů dolarů (z… (více)

Reklama

Reklama