Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

gogos 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale tento film mi zase tak strašný nepřišel. Občas vtipný průpovídky (Ty do toho psa cpeš steroidy??? ... Je to... bojový plemeno :-D ), dobrá akce, a úplně jiné pojetí než jednička. Jasně, s ní se to srovnávat vůbec nedá, ale když si ji odmyslím tak bych to viděl lehce přes 50%. Prostě normální film...při kterém jsem se docela pobavil. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jako 3, paráda, byť na plný počet to není. A co jako? Zlý T-1000 je v poho a úvodní cameo Ashe Williamse (zde záhadně bez motorovky místo ruky) s tehdejší hvězdičkou+ sexy tvářičkou i tím ostatním, Tiffani (Amber) Thiessen dává už dopředu tušiti,že tady se pojede na vlně kultovních béček a taky že ano.;-) Nikdy nezapomenu na až hluboce psychologické rozebírání porna, jako žánru. Upřímně...bavilo by vás, sledovati 2h jen záběr na 2 hlavy?:))) To prostě nemá dodnes chybu! A též se tu dozvíte, co zn. El Coyote.:)))))))) Kurz španělštiny, zcela zdarma. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

T-1000 zotavené z koupele v roztavené oceli, Maynard zotavený z Butchových výpadů samurajským mečem a možná i aktivit Afroameričanů pod vlivem drog, co byli vybaveni potřebou k letování a nástroji na principu oboustranné páky, mladší brácha Woodyho Harrelsona a věčný Mexikánec Raymond Cruz, který v erotických scénách zásadně kopuluje formou kliků. Sestava chystající se na zápas a následný přestup do Titty Twister Vampires možná vypadá na papíře dobře, ale celé je to zvětralé jak před dvěma dny natočené Chango. Záběry zpoza dásní a další rozličné experimenty s umístěním kamery vyznívají stejně rozpačitě, jako ty žluté kontaktní čočky řádících krvesajů. Nad Spiegelovým filmem vyšlo slunce a nezatmí jej ani surf rock Dicka Dalea.. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Snaživo natočená strašná zbytočnosť. Privádza ma k úvahe, prečo niektoré filmy jednoducho sú „kúl“ a iné nie. Pretože OD SÚMRAKU DO ÚSVITU II opať disponuje zaujímavým námetom, radom ozvláštňujúcich postupov a ani zďaleka nie márnymi ksichtami, ale... nudil som sa. Na začiatku netopiere prehryzú oceľové lano od výťahu a na konci trvá úplné zatmenie slnka polhodinu... ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept vlastně velmi dobrý (na téma "jak natočit levné pokračování") a Siegel si, podobně jako v Narušiteli, vymyslel pár fajn kamerových nájezdů a úhlů pohledu. Ale netáhne to. Roberta Particka mám rád jako každý, kdo vyrůstal v devadesátkách, ale v téhle roli je málo cool i macho. A vedlejší členové bandy, jakkoli jim je pravidelně dopřáváno i nějaké to roztomilé slovní střelivo, působí v nejlepším případě zaměnitelně, v tom horším rovnou nesympaticky. Zatímco ale před 15 lety mě to jako milovníka jedničky skoro urazilo, dneska musím filmu nechat, že své kouzlo a nějaké ty kvality (v rámci béčkových hororů) má. Podobně jako třeba Netopýři s Lou Diamondem Phillipsem. Škoda, že se tu Siegel v rámci gore nevyřádil tak, jako v případě svého debutu. Kdyby ano, možná by se dvojka protlačila i na tři hvězdy. Takhle za 50%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • James Parks, který ztvárnil strážníka Edgara McGrawa, je skutečným synem Michaela Parkse, představitele rangera Earla McGrawa. Společně se pak ve stejných rolích objevili i ve snímcích Kill Bill (2003) nebo Grindhouse: Auto zabiják (2007). Samostatně si pak zahráli i v dalších filmech Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze. (gogos)

Reklama

Reklama