Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir a Tom objeví v havarovaném autě na dálnici ukrytou Vietnamku. Než ji však stačí vyslechnout, je jim případ odebrán, protože přesahuje jejich kompetence. Tom však ženu sleduje a padne do pasti. Je zastřelen... Za pomoci nového parťáka Chrise Rittera udělá Semir vše pro to, aby našel Tomova vraha! (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla docela slusna jizda tvurci nejdriv udelaji divakum peknou svinarnu kdyz nechaji rozstrilet podle mne nejsympatictejsiho Semirova partaka a jeste mu ho nechaji umrit v naruci nacez Semirovy hrabne a zacne hlava nehlava pronasledovat Burkharda s presvedcenim ze on je ten vrah a netusi pritom ze je to tajny agent a jeho budouci partner kvalitni svizna zalezitost tentokrat bez zbytecnych volovin plna tradicne destruktivni akce i finale tu bylo velice solidni dost dobrej pilot bavil jsem se ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot k 11.sérii. Jedná se o nejlepší epizodu a současně pilotní film k seriálu Kobra 11. Nový parták Chris Ritter je pro mě nejlepším Semirovým partákem. Je to chladnokrevný bývalý agent, který se umí prát a s příchodem tohoto herce je kobra 11 akčnější a reálnější. Ve filmu je pěkná akce, honičky, přestřelky, silný příběh a nejvíc nostalgie ze všech epizod. Takže u mě jasných a zasloužených 100% = ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo preboha vždy, keď sa herec, alebo producent rozhodne, že opustí seriál, ukončia jeho účinkovanie smrťou. Hansovi to predsa nikto neželal a pre fanúšikov seriálu, aj jeho občasných náhodných divákov, ako ja, je toto rána pod pás. A to si zrovna začal perspektívne vyzerajúci vzťah. Burkhard nie je žiaden sympaťák, ale akosi sa na svoj post hodí. Inak solídna prehnaná akcia, naivita, ako to máme v Kobre radi. Za ten podraz ale ísť vyššie nemôžem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nějaké spestření, nejenom to že se jedná o takový zlom. Ale i o to že příběh už je o něco hlubší než předešlé díly, a Madworld dokonale pasuje. I když nedávám plných 5* tak dávám krásné 4*. Jen je škoda že se jedná o poslední povedený díl. ()

Terva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ihr Revier ist die Autobahn. Ihr Einsatz heißt: volles Tempo Ihre Gegner von heute: extrem schnell und gefährlich. Verbrechen ohne Limit – Jeder Einsatz volles Risiko für die Männer von Cobra 11.“ ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kobra 11 - pilotní díl k 11. sezóně. Už samozný děj je velmi jednoduchý a je především postaven na smrti jedné z nejoblíbenějších postav. Celý děj je tak honbou za pomstou, při němž Semir jako už jednou potkává svého nového parťáka Chrise Rittera. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní film k 11. sérii. Toma jsem měl rád (v řadách 4-6), ale jeho smrt se mě v porovnání s Andrého smrtí nijak nedotkla. Příšerné, tak jako všechny nové díly od 8. série výše. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj oblíbenec Tom teda mohl odejít důstojněji. S jeho koncem já jsem skončil s Kobrou, ale díky za ty stovky epizod, které mě bavily tolik let, avšak tahle pro mě poslední, nebyla zrovna nejlepší, kýč, 2 hvězdy. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osud Toma Kranicha byl znám již před vysíláním epizody, takže první půl hodina je pořádným nervákem, kdy se čeká na onen osudný moment. Tomova smrt je natočena výborně, a vyvolává spoustu emocí. Je to takový ten případ, že ikdyž koukáte opakovaně, tak furt doufáte, že to Semir tentokráte stihne včas, a nestihne... Potom už následuje velká akční jízda za pomstou. Semir se tu potkává s novým parťákem Chrisem. Pro Burkharda také trochu smůla, že jeho první díl je zároveň i ten nejlepší, a potom už to prostě není ono. V tomhle díle je také v intru naposled použita klasická znělka, a už tu bohužel není vůbec původní hudba, jen krátká variace na hlavní motiv. Na chvilku se také jakoby mimochodem mihne budoucí sekretářka Susanne. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez debat nejemotivnější díl celého seriálu. Tom Kranich byl s tváří sympaťáka Reného Steinkeho a pro nás i kvůli úžasnému dabingu Aleše Procházky vůbec nejlepší postavou, kterou kdy Kobra disponovala, bohužel se ale opět dostavily pro mě neznámé důvody, kdy jsme se zase loučili s hlavním aktérem. Pan Burkhard zahrál Chrise velmi dobře, ale Toma už nikdy nikdo nenahradil. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tom byl docela fajn parťák, ale v těch novejch dílech už to člověk nijak neprožívá, takže mě jeho definitivní odchod nijak zvlášť nevzal, navíc ta jeho hrdinská smrt byla docela klišé zpracovaná. A co se týče Semírka, tak ten mě díl od dílu sere víc a víc - namachrovanej kretén, kterej je vždycky přesvědčenej o svý neomylnosti a hrozně často afektovaně řve - buď při akrobatickejch kouscích na dálnici (kde tak působí jako mírný retard) nebo na lidi kolem sebe (takhle afektovanej člověk by každýmu začal lízt na nervy během 5 minut). Jestli jeho herecký představitel vůbec někdy pořádně hrál, tak leda v prvních sériích, teď už se na něho nedá koukat, jaký trapný výkony tam provádí. Burkhart v porovnání s ním na toho tvrďáka vypadá, ale ani to už ničemu moc nepomůže (přesto díky tomu se na tyhle 2 série s ním dá ještě jakžtakž koukat, alespoň když někdy je venku hnusně a v bedně nic lepšího není). ()

marek29 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál sleduji už od dětství a když mám čas, vždy se na něj rád podívám. Někomu vadí nerealističnost kaskadérských kousků Semira Gerkchana, ale dobře se u toho seriálu relaxuje. Je to perfektní oddechová záležitost. Vždy kvalitní zápletka, někdy krásná super auta a občas i nádherné ženy :-) Na Kobře sem vyrostl a i když nehltám každý díl, pár sérií jsem už zhlédnul a když ji zastihnu v televizi rád se podívám. Nadměrná dávka akce a napětí, lehké množství humoru. Takto by měl vypadat koukatelný seriál. Není asi nikdo kdo by ji neznal, ale pokud přece jenom - Kobru 11 směle doporučuji! ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Králik odchádza na večnosť a nahradzuje ho Rytiar (každý semirov parťák mal u mňa prezývku hold musí mať aj tento) a musím povedať, že celkom slušná náhrada, teda aspoň zatiaľ, dokonca sa mi páči, že aj humor je tu striedmejší a viac sa ide na to napätie. Záverečná dvojpoľovačka parádna. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

:-D Há, no co více říct? Toto je díl, díky němuž jsem začala celý seriál sledovat. A co si budeme vykládat, na jednu stranu znamená počátek jedenácté řady velkou ztrátu (budiž navěky sláva padlému modrookému parťákovi) a na druhou stranu... Gedeon Burkhard jako Chris Ritter? Und warum nicht? ()

Reklama

Reklama