Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

WolfR 

všechny recenze uživatele

Parádní “Carryovská“ komedie s Jimem, ve svých nejlepších letech. Lehké, svižné, vtipné. Parádně vymyšlená zápletka o právníkovi, který pořád jenom lže, v hlavní roli s jedním z nejlepších komiků! Jim opět válí a jeho gumový xicht je opět bezchybný :-D! Kdyby tam Jim nebyl, nebylo by to ono, ale on tam je a opět se z něho můžu potrhat smíchy. Spousty vtipných a nezapomenutelných scén a hlášek! Parádní komedie! 4 hvězdy. PS: Ostatní herci to jakž takž zvládají, ale žádná sláva. PSS: Naštěstí jsem tento film viděl s dabingem, kde Jima, dabuje Bohdan Tůma. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey není špatný herec, ale extra ho nějak nemusím. Vtipných scén zde bylo celkem dost, ne všechny ale pobavili. I příběh nebyl nic extra. Přesto je to příjemná jednohubka na opravdu jen jedno podívání. Ještě, že je krátká stopáž filmu, jinač bych hodnotil hůře. S hodně odř.ušima hodnotím na 50% = *** ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Jim Carrey, příběh, pohodová komedie -ten se hledá těžko/// Film, který neoslní ani hereckým obsazením, ani hudbou či dokonce technickým zpracováním. Přesto se jedná o pěknou, rodinnou komedii, které kraluje Jim Carrey a k tomu mu dopomáhá pěkný námět a scénář, ušitý jemu přímo na míru. I dnes jsem se zasmál a obstojně pobavil a proto hodnotím film zaslouženými 3*/// Celkem 60%/// ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak konecne som si to pozrel s poriadnym dabingom s Bohdanom, lebo spojenie Dejdar - Carrey neznasam a zakazdym som trpel, ked som Klamara sledoval s jeho dabingom. Bohdan nesklamal a bol perfektny. Lepsi jak original. Predtym mi Klamar pripadal oproti predoslym Carreyho filmom az prilis umierneny, kedze tu prvykrat hral celkom normalnu postavu a len obcas chyti kvôli prianiu jeho syna amok sialenosti. Tantokrat mi prekvapivo prilis nesedeli tie sialene sceny, ktore mi nepripadali vtipne ale skôr trapne. Pokial hra magora, ktory struha grimasy, tak ma to bavi, ale to neustale prepinanie filmu medzi dojimavym poucnym prbehom a sialenymi scenami mi nesedelo. Motiv o mizernom otcovi, ktory sa musi poucit, aby si ziskal svojho syna mi trochu pripominal Otca v sukni, ale Klamar nie je ani zdaleka tak dobry film. Dojimave sceny na mna nefungovali a komedialne ma uz prilis nebavili. Ta nekonzistentnost mi pripomenula serial Krok za krokom, ktory som sice dakedy zral, ale dnes by som ho uz asi tiez nedal. Tomu nametu by viac sedel poriadne prepracovany situacny humor a nie Carreyho sialene xichtokreacie. 5/10. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reede je dravý, úspešný advokát, ktorý to dokáže v súdnej sieni poriadne roztočiť. Rovnako dobre sa vie aj podlizovať svojim nadriadením, s vidinou skorého povýšenia. Pretvaruje sa a klame na všetky strany. Jedného dňa si to uvedomí aj jeho malý syn a v deň svojich narodením si praje, aby jeho otec aspoň 24 hodín nemohol vysloviť jedinú lož. Toto jeho želanie sa zrazu splní. "Liar, Liar" je dobrá rodinná komédia, v ktorej si hlavnú úlohu zahral Jim Carrey. *** ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Světová premiéra proběhla 18. března 1997 v Los Angeles. (Varan)
  • Film je věnován herci Jasonu Bernardovi (Marshall Stevens), který zemřel dva dny před koncem natáčení na srdeční infarkt. (Varan)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama