Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Carrey jako právník s neskutečným postižením, z toho pramenící kvanta trapasů (to s novou slečnou ve výtahu není moje nejoblíbenější scéna, věřte nebo ne:)). Dejdarův dabing taky v pohodě, jediné co mi vadilo (ale o to víc) byl Cary Elwes, kterého bych spálil a zahrabal (ne za výkon, ale za to koho hrál). Škoda, že v češtině ten vtip tak nevyzní...Liar - Lawyer, vždyť je to jedno:)))) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Lhář, lhář by byl jen obyčejnou komedií o tradičních hodnotách, kde pravidelně hraje jímavá hudba u rodinných scén, kdy se má člověk dojmout a člověk by u toho umíral. Naštěstí ale hraje hlavní roli Jim Carrey, který celý film přetáhne pod svůj diktát grimas, šíleného humoru a ze svého právníka udělá takového maniaka, že i závěrečná scéna na letišti vlastně dává smysl. Je fakt skvělý mít v rodinné komedii tak dobrýho herce, který umí i v hloupé scéně předávání dítěte dávat výrazem tváře najevo, jak je hlavní postava otrávená a co si myslí a tím pobavit i skeptičtější cyničtější diváky. Kdysi jsem film viděl s otřesným dabingem, kde někoho napadlo nahradit Carreyho hlas Dejdarem a už jsem neměl potřebu po příšerném dojmu vidět jinak obyčejnou komedii znova, naštěstí jsem po letech natrefil na originál a vše odpuštěno. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Svěží komedie v s Jimem Carreym a jeho nezkutečnými grimasami, pro něj tak tipickými. Naneštěstí nebo naštěstí, jak chcete, né každému se jeho "výrazy tváře" zamlouvají a to může být pro některé kámen úrazu. Mně se ale jeho styl humoru líbí a Lháře, i díky originálnímu námětu můžu vidět častěji. Rodinná komedie jak vyšitá :-) Zajímavosti: Pořádně si rozmyslete, jestli své děti necháte se na Lháře dívat . Potom si dejte velkého majzla na to, co si budou k narozeninám přát. / J. Carrey se svým "pařátem" pobíhal i několik hodin po natáčení. :-) 70% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se po hodně špatném Cable Guy vrátil opět na vrchol. Film si ukradl jen pro sebe a předvádí své dokonalé fyzické i mimické skeče. V tomto filmu je poprvé skutečně cítit, že kromě komediální by mu mohla slyšet i civilnější poloha. I to brouzdání romantikou ustál se ctí a divák mu to rád zbaští. Nejpovedenější pařát:) 65% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey ako komik isiel dost dlho mimo mna, to som vzdy mal radsej Benny Hilla, Laurela a Hardyho, pripadne dementne sandlerovky. No nic, scenar je kvalitny, je o slizkom pravnikovi, ktory musi 24 hodin hovorit len pravdu. A tato rola sadla presne Carrey-mu ako komikovi. jeho akrobacie /prdenie, hadzanie xichtikov, gulanie ocami ......./ su proste nezabudnutelne. 77 % ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Postava Jennifer Tilly Samantha Cole ve filmu "přizná" věk 31 let. Její protagonistce bylo ve skutečnosti v době natáčení 39. (SirTraged)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii od 8. července do 18. října 1996. (Terva)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama