Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pravda může člověka osvobodit - ale také ho může dostat do spousty problémů. Génius komiků Jim Carrey tentokrát pobaví jako úspěšný advokát, ale i velký lhář, když je donucen kouzelným narozeninovým přáním svého syna přestat na 24 hodin lhát. Brzy zjišťuje, že jeho nejsilnější zbraň - nabroušený jazyk - se obrátila proti němu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (481)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tohle mi naposledy přišlo vtipné v rok vydání filmu. Od té doby kdy to někde mají pořád potřebu to pouštět dokola jsem to viděla asi ještě 5x a opravdu se mi zhnusil Jim Carrey a je mi jedno co mi na to kdo pak řekne ale shledávám jeho humor-TRAPNÝM,nudným,neskutečně NEINTELIGENTNÍM a vytrhání-vlasy-hodným...Nesnáším jeho komediální filmy a to není absolutně nic osobního. Kdyby mě někdo chtěl mučit tak mi pustí tohle,masku a CD Justina Biebera nebo Tokio Hotel a je po mě. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey se po hodně špatném Cable Guy vrátil opět na vrchol. Film si ukradl jen pro sebe a předvádí své dokonalé fyzické i mimické skeče. V tomto filmu je poprvé skutečně cítit, že kromě komediální by mu mohla slyšet i civilnější poloha. I to brouzdání romantikou ustál se ctí a divák mu to rád zbaští. Nejpovedenější pařát:) 65% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Fletcher Reede je dravý, úspešný advokát, ktorý to dokáže v súdnej sieni poriadne roztočiť. Rovnako dobre sa vie aj podlizovať svojim nadriadením, s vidinou skorého povýšenia. Pretvaruje sa a klame na všetky strany. Jedného dňa si to uvedomí aj jeho malý syn a v deň svojich narodením si praje, aby jeho otec aspoň 24 hodín nemohol vysloviť jedinú lož. Toto jeho želanie sa zrazu splní. "Liar, Liar" je dobrá rodinná komédia, v ktorej si hlavnú úlohu zahral Jim Carrey. *** ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey ako komik isiel dost dlho mimo mna, to som vzdy mal radsej Benny Hilla, Laurela a Hardyho, pripadne dementne sandlerovky. No nic, scenar je kvalitny, je o slizkom pravnikovi, ktory musi 24 hodin hovorit len pravdu. A tato rola sadla presne Carrey-mu ako komikovi. jeho akrobacie /prdenie, hadzanie xichtikov, gulanie ocami ......./ su proste nezabudnutelne. 77 % ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

myslím že je to jedna z nejpovedenějších Carrey komedií... můžu na ni koukat kolikrát chci.. a vím co se bude dít.. ale stejně se řežu... právník, který nemůže na jeden den lhát.. to je peklo na zemi :-D moje nejoblíbenější scéna kde se snaží říct, že to pero je rudé.. jen si na to teď vzpomenu a už mám úsměv od ucha k uchu :) ()

Galerie (68)

Zajímavosti (31)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 45 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

im Carrey souhlasí se vším

im Carrey souhlasí se vším

20.07.2007

...a to jak v otázkách vzkříšení své kariéry, tak i v nejnovějším projektu, s nímž spojil své jméno. Filmy, v nichž se má vyskytnout kdysi nejúspěšnější komik planety, přibývají s týdenní frekvencí.… (více)

Reklama

Reklama