Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nakonec to nebylo zas až tak špatné. Jen je třeba brát v potaz, že je to zkráka modernizovaná pohádka, takže některé situace jsou přehnané, postavy taky nejednají vždycky úplně logicky a závěr se utápí v cukru. Pokud k tomu však budete takto přistupovat, můžete se v rámci možností i slušně bavit. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Když u toho člověk vypne mozek a vezme tuhle slaďárnu pouze jako oddychovku,dá se to.V jiném případě ne.Největší chybou je asi ta předvídatelnost:věděla jsem co se stane aniž bych už film viděla,nebo snad měla nadpřirozené schopnosti:)Zkrátka tady jedno klišé střídá druhé,momenty s nevlastními sestrami hlavní hrdinky jsou vyloženě trapné,Hilary Duff prkenná,no zkrátka je to jeden velký průšvih..koukat se na to dalo,ale jen pokud člověk dokáže vypnout a spokojí se s béčkovým romanťákem,u kterého si na nic nového nepřijde..1* s tím vypnutým mozkem dávám. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Co takhle zasadit známý pohádkový příběh do současné komedie pro teen publikum? Do základního rámce příběhu se přidá přiměřené množství moderních motivů. Zůstane zlá macecha a její dvě protivné dcerušky, na pohádkové motivy místo nezbyde a sympatický mládenec nesmí chybět. Hlavní představitelka je v tomto případě hvězdička Hillary Duff, která střídá pěveckou kariéru s hereckou. Není to úplné dřevo a do podobného filmu se hodí. Horší je tuhle komedii odlišit od desítky podobně vyprodukovaných filmečků a tady se nic extra z hlediska zajímavých nápadů nenajde. Ve své oddechové poloze se filmík drží po celou dobu. Několik vtipů bylo perfektních a dokonce je vidět, že není natočen za pár hadrů. Z hlediska své nenáročnosti, ale také snahy bavit, jde o dobrou volbu. Jen za tím nehledejte kouzlo skutečné a nevýrazné Popelky. Hillary Duff prostě ošklivá a nesympatická není. 60% ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

– „Ta dívka, která byla na plese, tam něco ztratila. Co to bylo?“ – „Rybu!“ Potrhlá popelkovská komedie, kterou mám už od dětství mc ráda. Coolidge jako macecha (která mi chvílemi přišla na takovou tu „zlou královnu“ až moc přátelská), nádherná Hilary Duff jako Popelka v teniskách, dvě ztřeštěné neustále hádající se sestry (prý dvojčata, byla to jen minuta a šestadvacet vteřin!). Komedie dost nabitá jemným humorem, která mě, jakožto už vyrostlou z těchto komedií pro dospívající, stále baví. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můj obličej mě stál balík. Zmlať tady holky." Takže Popelka maká ve škole, v práci i v domácnosti a když potká Prince, tak místo střevíčku ztratí mobil. Fajn, je to přece moderní Popelka a žádná obyčejná klasika. Bylo tedy nutné provést aktualizaci, zalít růžovou polevou a okořenit špetkou vtipu. Já jsem na něco podobného moc velký a málo holka, ale jsem přesvědčen o tom, že američtí fotbalisté a servírky mají cosi společného a při závěrečném zúčtování s rodinou jsem měl chuť vstát, tleskat a děkovat Bohu, že jsem Američan. Sice nejsem, ale to je jedno. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Hilary Duff se podílela i na soundtracku k filmu a nazpívala tři písně. (Dlee)
  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Číslo "609" na konci internetové přezdívky Chada Michaela Murraye je kód Princetonu, na který je v celém filmu odkazováno. (HappySmile)

Reklama

Reklama