Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všechno, co se vám líbilo v klasické animované pohádce Kráska a Zvíře, která byla oceněna Oscarem, najdete i v tomto novém Disneyho hudebním filmu! Je Štědrý večer a Kráska chce proteplit zámek svátečním pocitem radosti - i když ví, že Zvíře si na Vánoce vůbec nepotrpí. Ale ještě než slavnost vůbec může začít, Kráska i její kamarádi Richard, Lumiere, paní Konvičková, Kája a Angelika, což je krásný andílek z vánočního stromku, zjistí, že proti nim kuje pikle Maestro Forte z varhan. A jen díky tomu, že podle Krásky naděje nikdy neumírám Zvíře pochopí, co Vánoce doopravdy znamenají! Výpravná animace s mnoha barvitými detaily, nové postavičky, strhující písničky, pohádkové kouzlo, na němž mají zásluhu i speciální umělecké efekty, to vše malým i velkým divákům přináší film Kráska a Zvíře - Kouzelné Vánoce. Zveme vás k vyprávění dosud neznámé kapitoly pohádkového příběhu, který jinak důvěrně znáte! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Dnes už je skoro samozřejmé, že animovaný hit má i svůj vánoční speciál. A v tom množství podobných vánočně-nedějových snímků se nejedná o nic zapamatovatelného, uchovává si ale hezkou pohádkou atmosféru. Písničky se mi líbily víc než v klasice, škoda, že je skoro všechny nacpali do posledních několika minut. Co mi ale vadilo hodně, byla kombinace kreslení a počítačové animace, maestro Varhaník byl fakt mimo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je s toho cítiť, že je to taký odvar, ale mne sa to celkom páčilo. Na Vianočné chvíle sa to celkom hodí a pokiaľ vám jeden diel nestačí a chcete so svojimi obľúbenými postavami stráviť viac času, tak rozhodne odporúčam. Len škoda, že už to nemá to kúzlo čo prvý film, tie prvky drámy, či miestami očarujúci priebeh a príbeh filmu. V tomto novšom spracovaní, sa trošku pozrieme naspäť a zistíme ako to bolo s Vianocami, ale príbeh je dosť slabý a moc nemá čo ponúknuť. Asi preto aj taká krátka stopáž (72 min). Priznajme si to, je to slabé, ale pozrieť sa to dá. 60% - 3* ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

V 90. letech éru Disney Renaissance poznamenalo úspěšné pokračování Aladina (1992) - The Return of Jafar (1994), což iniciovalo otevření kanadského Disney studia zaměřeného na direct-to-video filmy. A jedním z takových filmů byl i vánoční speciál dějově vložený jako flashback do Krásky a zvířete (1991). Ta původní pohádka má tu smůlu, že jejím brandem je status quo před proměnou zvířete v prince, takže jediný způsob, jak napsat pokračování, bylo vytvoření jakoby zapomenuté kapitoly z hlavního příběhu (jenom proto, aby se nový film mohl opět prodávat jako "Kráska a zvíře"). Smysl to nedává, logika šla na velmi dlouhou procházku, ale předškoláci a die hard fandové si takový paskvil samozřejmě ujít nenechají. ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Ehm. Ne. Ne, ne, ne, a ne. Já Krásku a Zvíře miluju. Odmala to patří k mým nejoblíbenějším pohádkám a doteď se jak na kreslenou, tak na hranou verzi dívám s připitomělým úsměvem na rtech. Vánoční bonus jsem viděla strašně dávno, tak jsem si řekla, že když ten film řadím mezi svoje favority, dám si v rámci prosincových svátků i vánoční Krásku. Hůř jsem asi udělat nemohla. Děj je naprosto mimo film, dočista si to protiřečí s tím, co se stalo - postavy naprosto OOC. Nejsem zrovna fanda animace, kde se kombinuje ta 3D a kreslená, takže děsivé varhany byly ještě děsivější, když se před nimi pohybovalo kreslené Zvíře. Spousta z těch animací taky byla vyloženě odfláknutá, pohyby škrobené, viditelně odbyté náčrty, na to se nekoukalo zrovna dobře. A český dabing tomu jedině nasadil korunu; to byla fakt hrůza. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Doplnkový príbeh k legendárnej Disneyho rozprávke o kráske a zvierati, na základe ktorej bolo natočených množstvo ďalších variácií. Konkrétne toto pokračovanie, resp. doplnok nie je kvalitatívne tam, kde bola pôvodná rozprávka, ale na vianočné posedenie s detičkami pri telke je toto ideálny partner. Milá rozprávka, ktorá neurazí, ale ani vás nijako neprekvapí. 50 % ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama