Reklama

Reklama

Vzestup Želv Ninja: Film

  • USA Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Děsiví tvorové z jiného vesmíru rozpoutají na Zemi peklo a želví kluky čeká zkouška, která pořádně prověří jejich tajemné nindžovské schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že jediné väčšie problémy, ktoré som pociťoval pri "Rise Of The Teenage Mutant Ninja Turtles" bol dizajn našich zloduchov a klasický koncept o tom ako sa "frajer skupiny" musí naučiť pracovať tímovo a nebyť sebecký a podobne. Príbehovo je to staré známe a videli sme to miliónkrát, no otvorene poviem, že ma to bavilo sledovať. Oceňujem kvalitnú animáciu, miestami aj celkom slušné hororové prvky. Ale zase spracované do takej miery, aby neboli moc násilné a mohli si to pozrieť aj mladší diváci. Ale napriek tomu tie momentky tam sú. A dokonca si myslím, že občas film urobil aj pár riskantných rozhodnutí, ktoré ale viem v koncepte všetkého čo sme videli oceniť. Ako Leovo rozhodnutie pri konci, ktoré nebudem nejako extra rozoberať. A okrem toho síce dizajnovo naši zloduchovia sú nič moc, ale ich schopnosti a možnosti, ktorými dokážu ovládnuť všetko a všetkých sú spracované kvalitne. A musím povedať, že som v jednom momente skutočne nevedel, ako si s nimi budú schopní poradiť. Takže možno je to film pre mladších divákov, ale musím uznať, že ma ho bavilo sledovať. Ak vás nie, chápem. Ale toto je môj názor a podľa toho sa aj vyjadrujem. Hodnotenie: B ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo šílené a maximálně zábavné. Nemůžu si pomoct. Za mě totální randál.  A ne moc vhodné pro opravdu malé děti. Absence trhače ok. Tím se otevřela cesta Krang oponentovi co smazl, všechny ostatní Krangy před ním a ukázal skutečně hnusně zlí potenciál svých schopností ovládnout svět. Všechno co bylo k vidění před tím se změnilo v bizár, ale díky tomu je to naprosto vynikající. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

V tomto prípade sa plne stotožňujem s miestnym hodnotením. Nie je to také zlé ako v prípade seriálu, ale nie je to ani nič výnimočné a dejovo pútavé, aj keď je tu opäť Krang, ktorý mi trochu chýbal v seriáli. Každopádne stále platí, že animácie sú divoké a zmätočné a v prípade ninja korytnačiek, ktoré už majú za sebou aj filmy so skvelými 3D efektami, je tento počin ozaj len slabučkou a bezvýznamnou kvapkou v mori. 50 % ()

stromtrupr13 

všechny recenze uživatele

Vidím spoustu lidí si stěžovat na animaci a designy postav. No za mě byla animace, art style a designy postav naprosto super. Líbilo se mi provedení akčních scén, které vypadaly spíše jako anime než západní animace. Choreografie byla zábavná a dobře udělaná. Světlá a hravá paleta barev všemu vdechla život a moc dobře se na to koukalo. Seriál, na který tento film navazuje, jsem neviděl, nicméně to nic moc neubralo z příběhu, až na jednu otázku a to je proč mají mýtické schopnosti, to ale nijak filmu neubírá a pokud jste schopný přijmout ten fakt, že to tam prostě je, tak o nic nejde. Dále se mi líbili výrazy postav a jak hrozně živě vše vypadalo, animátoři si vážně pohráli s jejich gestikou a mimikou. Dobré byly i hlavní postavy filmu, naprosto atipické od klasických TMNT, každá želva má mnohem jinou a výraznější osobnost a celkově to filmu dost pomohlo. Přiběh a ani témata nejsou nové, ale jsou podané dobrým způsobem a nenudí. V některých momentech jsem si i dokonce řikal, jak porazí tyhle šílený záporaky a jak sami zvládnou přežít a to jsem od tohoto filmu nečekal. Bylo jasné že bude happy ending, je to určené pro mladší publikum, ale to jak to želváci zvládnou byla celou dobu poměrně záhada. Humor v tomto filmu byl celkem fajn, za břicho jsem se nepopadal, ale parkrát jsem se pousmál. Také se mi líbili místy skoro až hororové prvky, které filmu dodali dramatičnost a napjetí. Bohužel ne všechno je růžové. Hlavní neduha jsou samotní záporáci. Vesmírny cosi, co chce zničit Zemi, protože proč ne. Nějaká emotivní hloubka u nich není, jejich ideologie je jednodimensionální a charakter je na stejné úrovni. Moc nemusím celkově záporáky, které když hlavní hrdinové neporazí, celej svět skončí v plamenech, kvůli Marvelu a DC je tohle v posledních letech neskutečně ohrané a je v tom menší citová vazba, než když máte antagonistu co má nějaké osobní spojení s protagonisty. Ale to je tak asi vše, kromě nezajímavých, nudných záporáků a lehce ohraného příběhu, jsem si tento film užil a myslím si, že to rozhodně není ani zdaleka tak špatný, jak většina lidí zde píše. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku mi vadila tá infantilnosť a uletenosť, ale postupne sa príbeh vyvíjal a tieto prvky už neboli tak časté a intenzívne. V závere by som pokojne niektoré scény označil za hororové. Nemám napozeraný Nickledeon seriál a tak mi asi nejaké súvislosti ušli, ale bola to vcelku pozerateľná akčná jednohubka. Taký korytnačí terminátor pre deti. 60% Netflix ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama