Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No tento seriál som mal rád ako dieta a filmy sa mi tiež páčili aspon prvé dva, ale od toho som nič nečakal. A dobre som urobil, pretože by som bol sklamaný. Takto aspon môžem v kľkude napísať nebolo to bohviečo. Záverečná dvadsať minutovka bola dobrá, ale zvyšná hodina ma nejako nezaujala. Radšej by som uvítal další film. A absencie Shredera mi chýbaa. Nemuseli nadväzovať na samotné film, ale čo už všetko prehrmí... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborně. Nové animované Ninja Želvy se povedli. Po několika leté odmlce konečně plnohodnotý nástupce Ninja Želv. Už v mládí jsem sledoval kreslený seriál v televizi a když jsem se doslechl, že se má točit další film, byl jsem mile překvapen ale nečekal jsem od něj rozhodně moc. Na film jsem šel spíše z nostalgie a trochu mě napadalo, že to bude o ničem. Naštěstí se mé obavy nepotvrdili a před námi stojí výborný film s typicky želvými hláškámi, mudrcem Třískou a v neposlední řadě záporáci, kterých je v tomhle filmu oproti jednomu Trhačovi opravdu požehnaně. Film nenudí a proto mi nezbývá než mi dát 4 hvězdičky. Už se těším na pokračování. Snad už ode mně dostane absolutorium. Zatím je tu výborně rozjetý. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +příběh, akce, grafika, hudba, dabing, postavy, -nezazní titulní melodie, trošku nepřirozená animace postav/// Jestli jsem si některý fenomén nebo vzpomínku z mého dětství zachoval, byly to právě želváci. Stejně jako mnoho z vás jsem sledoval seriál, sbíral album, kupoval nálepky a možná by to neskončilo jen u toho. Vůbec můj první film v kině byly hraný Želvy Ninja, bylo mě asi 6 let. Proto je tento film moje srdeční záležitost a vůbec nejočekávanější film tohoto roku. Pro mluví hodně, tak snad nebudu zklamán. Po 19.4. čekjete "recenzi".... Tak jsem skutečně zašel na Želvy Ninja, jen jsem byl překvapen, že nikdo z oslovených na tento film nechtěl zajít. Že bych byl v mém okolí jedinný "fanoušek"? A výsledný dojem: Splněné přání. Ale abych to rozvedl. Děj začíná tam kde mohl pravděpodobně skončit seriál, nebo možná ještě o něco později. Teď když o tom tak uvažuji, tak třebas spor mezi Rafaelem a Leonardem je celkem logické vyústění nastalé situace. Znáte ten komplex hrdiny? Přestože jsem v počátku chtěl nadávat na krátkou stopáž, tak mám pocit, že příběh byl tak nahuštěný (mnoho příběhovích línií), že jsem si s filmem odnesl velké množství obsahu. Vůbec celkově mě příběh děsně zaujal a vtáhl do sebe. Nové zajímavé postavy a záporáci, příšerky a jedno s druhém. Překvápko, na scéně se objevili tzv: "Footmani" v seriálu to byly Ninjové a bylo velké překvápko když jsme zjistili, že se jedná o roboty. Zajímalo by mě zda tomu je tak i tady. Rating zřejmě nedovolil poodkrýt vnitřnosti těchto bojovníků. Za další rád bych zde přezevšchno viděl Trhače a Kranga, ale možná i jich se v budoucnu dočkáme. Hudba je na úrovni, jen není tak dynamická jako v ukázkách a chybý základní hudební motiv, ale nemůžem mít všechno. CGI animace mě docela mile překvapila. Je to trošku zázrak tento film, v nějž jsem ani nedoufal, ale i kdyby dopadl jinak, byl bych za něj rád, takhle si hned povalím do obchodu pro DVDčko./// Celkem 91%/// PS: chci seriál! Viděno podrhé na DVD 24.12.2008 ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Solidní oživení vzpomínek na oblíbený seriál mého dětství. Grafika se mi moc líbí, trapas s živými herci v kostýmech se už snad nikdy opakovat nebude. Doufejme, že se příště povede lepší a nápaditější scénář, aby želvy konečně dostaly důstojný filmový pomník. Takhle je to příjemné, ale mohlo by být i líp! ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Želvy se vrátily. A velmi příjemně. Temnější kabát a počítačová animace Želvákům velmi sluší. Přesto, že výraz "nízkorozpočtový animák" zní skoro hororově, je provedení opravdu dobré. Karikaturování lidí alá Úžasňákovi je asi ta nejlepší cesta, jakou se Munroe mohl vydat a zelenáči v ní vypadají lépe než kdykoliv předtím. Co pokulhává je příběh, který prostě bez Trhače nemá to potřebné grády. Charizmatický hlas a postava Patricka Stewarta sice táhne co se dá, ale jeho monstra jsou až moc kýčovitá. Trošku mě mrzelo upozadění Michalangela a Donatela, bratrský konflikt (a hlavně jejich souboj!) Rafaela a Leonarda ale dost vynahrazuje. Děj sice s námahou udrží pozornost, co ale bere dech je provedení soubojů. Mezi současnými CGI animáky jsou Želvy vyjímečné svou potemnělou atmosférou. A tak by to mělo být. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)
  • Japonský herec Mako byl oficiálně oznámen jako dabér Třísky den předtím, než náhle zemřel. V tu dobu byl dabing již kompletně dokončen. Film byl následně věnován Makově památce. (Raztubyl)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama