Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

kacmi 

všechny recenze uživatele

Showtime je film, ktorý mal obrovský potenciál, a v niektorých scénach sa svojim možnostiam približuje - predovšetkým vďaka De Nirovi a Murphymu. Pravdepodobne to bol nevyvážený scenár, ktorý spôsobil, že nefunguje tak ako by mal. Produceti mali ešte chvíľu vydržať a počkať na jeho prepis, alebo aspoň najať "script healera". A možno je to jeden z filmov, ktoré v scenári fungovali, ale pri natáčaní sa čaro nejako stratilo, a iba občas ním prebleskne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Caramel - Alias Project ,2. Why - Rude ,3. Mr. Lover - Shaggy ,4. My Bad - Rayvon ,5. Lie Till I Die - Marsha ,6. Man Ah Bad Man - T.O.K. ,7. Money Jane - Baby Blue Soundcrew ,8. Your Eyes - Rik Rok ,9. Fly Away - Gordon Dukes ,10. Swingin' - Shaggy ,11. Get The Cash - Howzing ,12. Still The One - Prince Mydas ,13. Showtime - Shaggy, ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, jak se Murphy hrozně moc snaží a nic. A pak se posadí De Niro do té jejich "zpovědnice" a utrhne vám bránici. Jenže to je tak jediné zajímavé na tomhle filmu. JInak to je suché, nezáživné, bez nějaké hlubší dějové zápletky. Vlastně mi to přijde stejně prázdně pozlátkové, jako ta TV show, z níž si v tom filmu utahují. Známé tváře, kulisy, ale uvnitř nic. Ještě, že tam byla Rene, aspoň bylo na co koukat. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Keby som bol v koži Roberta De Nira, tak by som sa za natočenie takéhoto filmu hanbil, pretože tento herec má dosť ponúk, z ktorých si môže vyberať tie najlukratívnejšie, no tento film bol u mňa prepadák na celej čiare a čo sa týka Eddieho Murphyho som u neho na prepadáky zvyknutý (Bumerang, Strašidelný dom, Dr. Dollitle), u Roberta zvyknutý na prepadáky nie som. Už len myšlienka filmu nie je nič moc - policajná práca sledovaná okom kamery a okom reportéra, proste prepadák... Celý film je proste neuveritelne hlúpy. Základný nápad je zlý tak isto spracovanie, herecké výkony, dejové zvrat(k)y - všetko je úbohé. Kam dali tých 85 mega rozpočtu?! ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Eddiemu vždycky šly buddy movies, a De Niro dokáže svým působením před kamerou zachránit jakýkoliv projekt. I když oba mají velký problém se samotným tažením filmu svojí osobou stále to znamená, že pokud je úplně nenecháte zmrzačit váš počin, dokážou přeci jen udržet látku, pokud nějakou dostanou do rukou. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)
  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)

Reklama

Reklama