Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (421)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Tohle je moje srdcovka! Miluju to! Nejlepší telenovela na světě, miluju Natalii Oreiro od dětství a tohle jsem na Nově sledoval furt. Já vim že to je romantická magořina, ale mě to prostě baví. V tomhle seriálu se mi taky hodně líbí herecký výkon Artura Malyho v roli Federica, otce Milagros a ještě ho namlouval můj vzdálený strýc, herec Vladimír Brabec, bohužel dnes už mezi náma není, jeho hlas se k němu fakt hodil. Celej ten český dabing se povedl, vybrali na něj dobrý český herce :) ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Áno áno, jsem jedna z těch, kteří v mládí neunikli nástrahám alespoň jedné telenovely..:-) Sice jsem nebyla stavěná na to, abych poctivě sledovala každý díl, ale přiznávám, že většinu této telenovely jsem zhlédla. Učarovala mě hlavně energie Natalie Oreiro, její divokost a radost ze života, a samozřejmě také láska mezi hlavními hrdiny, což je sice základ každé telenovely, ale tady fungovala obrovská chemie.. :-) ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Fakt, že Divoký anjel je telenovela ma núti zamyslieť sa nad mojím psychickým zdravím pri tomto vysokom hodnotení, ale nedá mi inak. Asi ako ôsmačka/deviatačka som bola každý všedný deň bez výnimky o 17:59 presne nalepená na STV1 a bez dychu očakávala, čo sa stane v dnešnom dieli. Po prvých piatich minútach, keď tvorcovia vyriešili cliffhanger z predošlého dielu, sa síce obsahová stránka menila na noty na bubon (diskotéka!!! - odpad), ale i tak som to všetko videla bez zakolísania. (Btw. strašnú srandu som mala z toho, ako som vopred vedela, či bude dnešná epizóda zaujímavá - v rohu obrazovky vždy totiž svietila dvanástka, iba ak bola epizóda extra šteklivá, neprístupnosť bola zvýšená na 15 rokov:-) Úvodnú znelku som vedela celú foneticky naspamäť ("Kám bió dó lor, fo rivertá":-) a na druhý deň sme vždy so spolužiačkami riešili, čo všetko sa prihodilo, kto je najväčší fešák, kto je najväčšia krava (žirafa:-)... Je mi, a aj vtedy mi bolo, jasné, že ako tradičná telenovela je Divoký anjel zbytočne naťahovaný, hrdinovia majú problémy, ktoré by normálny človek vyriešil za pol minúty, alebo by sa nimi vôbec nezaoberal a ani z iných hľadísk to nie je vrchol seriálovej tvorby. Avšak intenzita, s akou ma seriál pohltil (a to som žiadnu inú telenovelu nikdy nesledovala), svedčí o tom, že napriek všetkým nedostatkom, na tejto telenovele niečo bude. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Tato telenovela samozřejmě není skvost, na druhou stranu nevím, proč se vysmívat formátu, kterého nejsem cílový divák a který coby typický žánrový produkt znám právě jen díky tomuto příběhu. Prostě respektuji odlišnou televizní kulturu, přestože mne v podstatě nezajímá, ani nepohrdám odlišným diváckým vkusem. Trvám sice na tom, že každý příběh se dá nějakým způsobem odvyprávět dvěma hodinami, a že stopáž "Divokého anděla" je příšerně přemrštěná, přesto jako odpad si představuji něco jiného. Natalia Oreiro a Facundo Arana jsou sympatičtí v civilu a navíc schopní televizní herci. Komu zatraceně může vadit holka tak pracovitá, pohledná a cílevědomá jako je Oreiro? ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Hodnoťme to prosím z jiného pohledu. Ano seriálově je to hrozné, točí se to kolem toho samého a děj je naprosto předvídatelný. A teď se zamyslete a porovnejte všechny Lusapindy a podobné nesmysly, které jižní Amerika stvořila za posledních třicet let a vyjde vám, že Divoký anděl je vlastně z nich nej a hlavně někdy i docela zábavný. A nakonec, Natalia Oreiro a její krásná prdelka, to je také důvod, proč se dívat.... ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • V telenovele hosťujú argentínske celebrity Claudia Maradona (manželka Diega Maradonu) a futbalista Gabriel Batistuta. Obaja si zahrali samých seba. (krasomama)
  • Seriálový kláštor bol v skutočnosti areál Inštitútu Carlosa Pellegriniho v meste Pilar. (krasomama)
  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)

Reklama

Reklama