Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Jak píše "Kothy", inspirace úspěšnou teenage netflixárnou Sex Education je velká! A za sebe mohu říci, že tahle česká verze se mi též zalíbila. Má to nenáročný děj dbajíce na sociální vztahy z pohledu puberťáka. Vtipné to je vcelku taky a hlavně z toho není žádná trapná adolescentní telenovela. Tudíž, klidně ať natočí další sérii, pokud bude opět v tomto 10. dílném formátu, rád se podívám. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jako občas je to jako kopírka Sex Ed až nepříjemně úsměvné. Ale díl po dílu si na to člověk zvykne a uvědomí si, že pokud nepočítáme tvorbu Řezníka, tak jsme tu asi lepší teenagerkou komedii neměli... No a na české poměry naprosto nevídaný normální sympatický gay pár.  Akorát si člověk uvědomí, že stárne, když se mu v seriálu a mladých slečnách hledajících sexualitu líbí nejvíc 40s maminky Zuzana Kanocz a Petra Bučková. Obě teda hot až na půdu... ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Já mám s čím srovnávat a na české poměry je to nesmírně zdařilý projekt. Seriál, který nepostrádá šťávu, švih, moderní pojetí s mírnou přidrzlostí a lehce komický nadhled. O "vadách" by se dalo polemizovat, ale ty jsou z celkového dojmu naprosto nepodstatné. Sedlo mi moc zasazení do Zlína, kde baťovské domky a stavby jsou stále super a je zde i to jedno z tanečních center, takže vše hodně uvěřitelné. Zvraty až překvapivé, konec trošku očekávaný, výborné zpracování a hudební podkres. Herecky skvělá a scénáristickými bonmoty vybavená Švandovka, překvapila mě velmi Petra Bučková v roli matky. To, že věkově zcela neodpovídali někteří herci postavám, jsem překousl, protože Kocek zahrál Adama bezva, a i ty "staré" holky se snažily a ti dva další kluci taky. Nakonec asi nejméně mi tam sedl Révai, ale bylo to postavou a také mi připadal moc "zarostlý", jako odrostlý lev. Výborně! Na naše poměry mě to bavilo s českými a slovenskými herci. DOPORUČUJI ... 9101010 ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vtipný, je to svěží, je to zajímavý. Tak to platí asi první třetinu seriálu, zvláště pak první díl, kdy se tvůrci opravdu snaží vytvořit něco neokoukaného a jaksi inovativního, na co nejsme u nás v českých vodách zvyklí. Jenže pak to sklouzne do staré známé české rutiny a většina snažení přijde na zmar. Postavy se navzájem hrotí takovým dosti zbytečným způsobem, děj se moc nehýbe a ten charismatický lesk je už dávno ta tam. Poslední díl pak tuto ságu uzavírá a v hlavě mi rázem blikne: lepší 3⭐. Vyhodnocení: Druhou řadu asi klidně vynechám ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Asi jsme s tím nikdo moc nepočítal, že Voyo v záplavě rychlokvašek, co sype z rukávu, doručí i něco takhle povedeného, obsazením trefného, emočně vybalancovaného a vtipem uhlazeného. Když byly loni oznamovány tituly služby pro letošní rok, tohle mě svým prvotním námětem samozřejmě okamžitě nalákalo, ale obavy, že půjde ve finále o lítostný brak, byly na místě. Naštěstí se hned snad ve 2. epizodě rozplynuly a já se nebojím říct, že z tohohle chci fakt klidně české Sex Education. ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Sexuální scény mladých herců se točily ve spolupráci s koučkou intimity Martinou Čurdovou. První řada seriálu se natáčela 48 natáčecích dní. (TV Nova)
  • Vedle seriálu vzniklo i 9 edukativních videí pod názvem Sex O'Clock: Afterparty, kde Veronika Čermák Macková vysvětluje témata, která se v seriálu objevují, např. bodyshaming, teenage moms, duševní hygiena atp. (TV Nova)

Reklama

Reklama