Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Fiktivní příběh o švédském podnikateli v moderních technologiích, který s partnery vymyslí legální streamovací platformu a převrátí tím hudební průmysl vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (6)

Vize (2022) (E01) 

Vůbec jsem nevěděl, že to má vyjít, vůbec jsem nevěděl, o čem to pojednává, když už to vyšlo a když jsem to zjistil, musel jsem okamžitě zkusit. A jsem tak zainteresován, že bych to smlsnul na jeden zátah. ()

Průmysl (2022) (E02) 

Jako obrovský Fanda moderních technologií a konkrétně progresivních appek jako Spotify samotných tuhle minisérii hltám každičkou minutou a už teď je mi líto, jak krátké nám to tvůrci naservírovali. ()

Zákony (2022) (E03) 

Nejintenzivnější minisérie roku 2022 se jmenuje Playlist. Už jsem si jistý, co budu dávat do letošní top trojky! Postava právničky Petry naprosto perfektní. ()

Programátor (2022) (E04) 

Odpadem bych si v životě nedovolil tu podhodnocovat takový klenot, ale nemůžu se ubránit pocitu, že mi vyprávění z Andreasovy strany zatím zaujalo nejméně. ()

Partner (2022) (E05) 

Martin byl tak výstřední postavou, že mi jeho vystupování bavilo i v dílech, kde nebyl středobodem a to mi v tak propracované minisérii naprosto stačí. ()

Hudebník (2022) (E06) 

Třeba uznat, že alternativní budoucnost tohoto příběhu mě nevzala tak, jak asi tvůrci zamýšleli, ale navzdory tomu je u mě Playlist pořád bleskem z čistého nebe. ()

Reklama

Reklama