Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Recenze (763)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků, co jsem kdy viděl. Ani chvíli to nenudí a je to prošpikováno hláškama, jako Arnieho terminátor kulkama... Skvělá práce! ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších Pixarovek. Skvělý příběh trochu připomínající Watchmeny, rádoby netypický záporák, který se nakonec chová jako typický záporák (vede monology:-)), nějaká ta rodinná krize, výborná akce, v českém znění perfektní Radek John čtoucí zprávy a korunu všemu dává roztomile superhrdinsky nevypočitatelný Jack-Jack (upřímně při Jack-Jackově akci sem si málem smíchy cvrkl do gatí). Tenhle film můžum znova a znova a znova a........ ()

FARGO 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší Pixar. Je to zábavné, ale i vkusné, má to nesčetně narážek a celý koncept je na animák dost zajímavý, ale hlavně ... hlavně to má skvělou atmosféru. ()

Xavi6 

všechny recenze uživatele

Musím mám říct, že na tohle se musíte podívat minimálně 3x, aby jste tomu dali 5 hvězdiček. Poprvé se mi to až tak nelíbilo, po druhé to dostávalo nějaký význam a napotřetí jsem se už na to těšil. nevím čím, ale Úžasňáci jsou prostě úžasní. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bylo to moc hezky namalované, kromě tedy těch postav, na to mám lehkou alergii. Chápu zdejší oblibu a celkové nadšení, tak věřím, že vy pochopíte, že mně to zase tolik nesedlo. Nemusím to a tím to asi tak nějak hasne. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Vôbec nechápem prečo to vysoké hodnotenie. Film nebol zlý, no zasmial som sa minimálne, čo je pri rodinnom animáku trochu problém. Po akčnej stránke skvelé, aj odkazy na bondovky a podobné filmy potešia, ale vzťah som si k nemu nevytvoril. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Tento film zdobí velice pěkná animace, ale taktéž hlavně překvapivě velice dobrý děj. Hlavní postavy byly supr a já kdykoli na tenhle animák znovu rád podívám. 95%. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Dřív jsem se na Incredibles koukal pořád dokola, skoro každý den.Na programu jsem neměl nic jiného.Prostě skvělý animák.Pixarovské studio je prostě senzace a místo, kde se rodí skvělé filmy.89% ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Nechcem byť kritický, lebo viem že nepatrím k cieľovej skupine. Úžasňakovci mi skrátka nesadli, ich humor, zasmial som sa raz, animácia, že sa ľudské tváre nepohybujú v animákoch má svoj význam, či sterilná akcia toľko zrkadliaca bezpohlavných bračekov v hraných filmoch. Ale ako hovorím, nebudem zbytočne rýpať, z veku tohto typu superhrdinov som len vyrástol. Že si ale film svoje publikum našiel, tomu rozumiem. Rozhadzuje háčiky správnym smerom, okrem nezraniteľnej rodinky, som cítil tiež prítomnosť SW (letúny vo vzduchu), či sa započúval do tónov ako keby šitých pre agenta 007. Všetko je to žiaľ hudba mne nie toľko blízka, preto žiadne nadšenie, preto dve hviezdičky. ()

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Hodně známých mi říkalo: ,Koukni se na to, je to prdel!' No a tak jsem se na to koukl. A opravdu to místy je dost slušná prdel. Z počátku jsem z téhle rodinky superhrdinů byl maličko rozpačitý, ale po pár vtípkách, které byly vydařené jsem se uvolnil a film si náležitě užil. Zábava pro celou rodinu. Strhující akční scény a happy end. ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Tržby v USA za první víkend: 70 467 623 $ (3933 kin) // Náklady na výrobu: 92 mil. $ // Ocenění: Oscar '04 - střih zvuku, animovaný film; nominace: mix zvuku, původní scénář // Zlaté glóby - nominace: film (muzikál/komedie) // BAFTA - film..... ()

derryl 

všechny recenze uživatele

Film od Pixaru může být jedině úžasný. Tento snímek má své hodnocení přímo v názvu. S vtipem a láskou natočené brilantní dílo pro každého. Kdo má Pixar rád, ten pochopí. ()

Alf 

všechny recenze uživatele

Úžasňákovi odpovídají svému názvu (v překladu i originálu), celý film je úžasný a neuvěřitelný, nápadů, které by jinému stačily možná na celý život.... ()

GREGOIRE 

všechny recenze uživatele

Prostě úžasný, chtělo by se říct. Výborný gagy a hlášky, který místy člověka úplně odbourají, ale najdou se i hluchá místa a slabší konverzace. Výtečný je krátký dodatek na DVD „Jack-Jack v akci“. Ten tedy rozhodně neopomeňte :-). ()

Jeržik 

všechny recenze uživatele

Váhavé čtyři hvězdy. Občas dobrý vtip či narážka, krásná stylizace a zajímavý příběh. Ovšem taky velké rozpaky, spousta nudných pasáží či forů, co šli vážně mimo a místy animace, kterou snad ani nedělal Pixar. Žádná revoluce, nic převratného, ani co by stálo za dlouhodobější zapamatování. 70% ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Dokonale vyvážený animák pro děti, odrostlejší i pro komiksové fanatiky. Skvělá animace, výborná parodie zaběhnutých superhrdinských klišé a Mr. Incredible je prostě machr. ()

Angie91 

všechny recenze uživatele

Úžasňákovi... další povedená animovaná "bondovka"! Mě popravdě dostal Mražoun a jeho charismatický hlas. Bylo to dobré, bylo to vtipné bylo to prostě- Úžasné... ()

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale tohle je asi nejlepší animák, co jsem kdy viděl. Protože komiksový superhrdinové se konečně dočkali i animovaného zpracování a námět byl využit hodně dobře. Je tu všechno - humor, akční scény atd. Jeden čas jsem na Úžasňákách dost ujížděl a znal je skoro nazpaměť! No a Edna Módní je vážně nelítostná! :D ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale doteraz žiaden animák ma nedokázal totálne prikovať k sedačke a tým pádom dostať plné hodnotenie, každopádne The Incredibles mali k tomu rozhodne najbližšie, zvlášť poslednú polhodinu som si neskutočne užil, ale stále mi to nejak nestačilo. Určite je to ale skvelá zábava. ()

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama