Reklama

Reklama

Mimoni jsou sekáči

  • USA Mower Minions
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2016, 4 min

Obsahy(1)

Mimoni se nabídnou páru důchodců, že jim posekají zahradu. Stařík se stařenkou s nabídkou souhlasí a pak už se dějí věci. Mimoni sice nejsou z nejšikovnějších a zkušení zahradníci též nejsou, ale když se rozhodnou něco udělat, žádná překážka pro ně není nepřekonatelná.
Film byl promítán jako předfilm k Tajnému životu mazlíčků. (Jezinka.Jezinka)

(více)

Recenze (25)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Mimoni jsou šerední a hloupí, o tom se pochybovat ani nedá, ale jejich destruktivní přístup, před nímž Pat a Mat blednou závistí, někdy pobaví. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Předfilm k animáku The Secret life of pets. Pár úsměvných vtípků, ale vesměs pouze jen recyklace již viděného. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Trhlé, zběsilé, zábavné, a i když to není žádný ultimátní klenot, přece je to zábavnější než Tajný život mazlíčků, kterým to dělalo předskokana. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha "žlutých" jednohubek, ve které se Mimoni opět marně snaží něčeho dosáhnout - a to velice chaotickým, ale o to více zábavným způsobem. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Miluju!! Mimoni jsou prostě něco, co udělalo můj život bohatším..bohatším o jejich slovní zásobu, jejich hlášky a gagy, které jsme tak nějak převzali a používáme je i běžně doma =D. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Vtipný předfilm k Tajnému životu mazlíčků. Kino se při něm smálo, možná o něco víc než při samotném filmu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý krátký film, který hraje na to, že Mimoni jsou prostě zábavní, když dělají zmatek. A tak pobaví důchodce ve filmu a možná i diváka. Je zde sem tam nějaký ten dobrý vtípek nebo gag, ale tohle rozhodně není jeden z těch krátkých filmů, které si budete dlouho pamatovat. Prostě jen pět minut, kdy se trochu zasmějete. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Stále milé, našťastie sa Mimoňov človek ešte "neprežral" (aj keď všetko to pomaly ale isto k tomu speje), takže takéto mini-filmiky sú vítanou predohrou pred iným animákom. Čo je však celkom paradoxné, tak toto predjedlo ma dokázalo zaujať asi viac ako hlavný chod v podobe The Secret Life of Pets. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre Mimoni stačí malý priestor a málo času na to, aby dokázali diváka zabaviť. „Mimoni sú sekáči“ obsahuje niekoľko potenciálnych nápadov, ktoré stáli by za to lepšie spracovať. V tých štyroch minútach je to akýsi kavalkád, ktorý síce neurazí, ale ani nenadchne. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Pokud ještě nemáte těchto žlutých přizdištváčů dost, tak šupky dupky do kina na "Mazlíčky" a doplňte si tak sbírku všemožných filmů, kraťásků, figurek, hrnků, záchodových mís a čehokoliv, co má za hlavní motiv právě tyto podivuhodné banánovité stvoření. Pro ostatní - jedná se o vcelku vtipného a povedeného předskokana, ale kvůli němu si ten lístek do kina přece nekupujete. 60% ()

Reklama

Reklama