Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruská ruleta je český komediální seriál z roku 1994, ve kterém Oldřich Kaiser a Jiří Lábus vždy připravili divadelní scénku v krátkém časovém limitu na náhodně vylosovaný motiv zaslaný diváky. Pořadem provázel Marek Eben, který v době, kdy mistři připravovali scénku, bavil diváky povídáním s pozvanými herci. (Panavision)

Recenze (98)

duklak2 

všechny recenze uživatele

A jdeme to pořádně roztočit. Co? No přece ruskou ruletu:-). Tento pořad by v dnešní době měli ukazovat začínajícím komikům. Takhle se dělá zábava. Mohli klidně říci v 90. letech minulého století pánové Kaiser a Lábus. Dobře si na to pamatuji a nejedna slzička mi ukápne, že doba, kdy se tento pořad vysílal je už dávno pryč. Ach jo. Neustále na někoho apeluji ať vymyslí stroj času, ale pořád se nic neděje. Chci se vrátit do dětských let. Nechápu, jak někoho může bavit být dospělým člověkem. Zábavné scénky, které vždy pobavily. Měly nápad i pointu a to je co říct. Trochu je mi líto, že jsem viděl jen málo dílů, ale já dřív televizi moc nesledoval. Kaiser s Lábusem byli komici na úrovni. Škoda, že jejich sláva je ty tam. Vždycky jsem přemýšlel, kde berou tolik síly na ten jejich neskutečně výborný humor. A překvapivé bylo také to, jak za krátký časový limit dokázali připravit scénku na náhodně vylosovaný motiv, který do pořadu poslali diváci. Je smutné jak spousta lidí dokáže zapomenout, jak je např. Kaiser rozesmíval v 90. letech v tomto pořadu. Všichni si ho dnes spojují jen s alkoholem a baví se nad články v trapných bulvárních denících. Je mi z toho trochu do breku. Kdyby tento pořad reprízovali dnes a proti němu postavili nějaký jiný, nedávno vzniklý (např. TELE TELE, Dobroty, Novoty:-), tak je asi jasné, kdo by odešel jako vítěz. Takže ruleto, máš ode mě 4 hvězdičky, které se lehce dotýkají pěti. ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Začátkem tohoto pořadu jsem byl naprosto uchvácen improvizací Kaisera a Lábuse a nedokázal jsem uvěřit , že na nacvičení scénky měli jen pár minut. Začátkem byli opravdu geniální. Poslední díly byli však už silně podprůměrné a tak jsem ze svého mínění o těchto dvou komicích musel trochu slevit i tak ale Ruská ruleta byl velice dobrý, vtipný a zábavný pořad. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu v podstatě revolučně postavený pořad. Navíc asi nikdo by se do toho nehodil více jak dvojice Lábus Dvořák. Ano, byly tam i slabší díly, ale celkově se jednalo o velice zdařilou zábavu. A kdo si to nemyslí, měl by si nejprve položit ruku na srdce, zda dnes neslintá u té dementní napodobeniny jménem Partička. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna vrchol televizní zábavy pánů Kaisera s Lábusem, ale pořád se to drží v nadstandardních vodách. Oni si reputaci zkazili teprve až Zeměkoulí. Pro mě jedna z nejlepších scének, kdy Jiří Schmitzer improvizuje a během chvilky splétá z hovna bič :-)....................moje hodnocení = 8 z 10. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nápad za milión, ve kterém prvních pár dílů trio Lábus - Kaiser - Eben excelovalo improvizačním gejzírem skvělých scének a gagů. Bohužel s přibývajícími díly se měnilo jak zaměření humoru až k vyloženě trapnému, tak jim došli i nápady... Ať již tak či onak zvrhlo se to v trapnou záležitost. Ovšem první díly nebo BEST OF výběry jsou geniální - to zase ano. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama