Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vynálezce, astronaut a vědec Dr. Reed Richards (Ioan Gruffudd) stojí jen krůček od uskutečnění svého celoživotního snu - expedice do středu kosmické bouře. K Reedově kosmické výpravě se připojuje jeho nejlepší kamarád, astronaut Ben Grimm (Michael Chiklis), vedoucí genetického výzkumu a Reedova bývalá přítelkyně Sue Storm (Jessica Alba) a také její horkokrevný mladší bratr, pilot Johnny Storm (Chris Evans). S hlavním sponzorem celé výpravy, Victorem Von Doomem (Julian McMahon), za zády se vydávají na nejdůležitější expedici svého života. Mise probíhá zdárně až do okamžiku, kdy Reed zjistí, že se mýlil v odhadu rychlosti blížící se bouře. Během několika minut je vesmírná stanice pohlcena mraky kosmické radiace, které způsobí závažné změny v genotypu všech členů posádky. Jejich DNA je nevratně pozměněna. a stejně tak jejich budoucnost. Důsledky mutací se začnou projevovat brzy po návratu na rodnou planetu: Reed získá schopnost libovolně natahovat své tělo a jako vůdce celé skupiny získá přezdívku Mr. Fantastic. Sue - nyní Invisible Woman - se dokáže zneviditelnit a vytvářet pevná silová pole. Johnny se díky své schopnosti vzplanout a kdykoliv vzlétnout stane známým jako Human Torch. A Ben, jehož transformace je nejvíce šokující, se promění v nadlidsky silné monstrum s oranžovou kůží, která je tvrdá jako kámen - Thing. Tyto genetické mutace se jim společnými silami podaří obrátit v obrovské přednosti. Rozhodnou se využít svých výjimečných schopností k tomu, aby překazili zlomyslné plány nyní také zmutovaného Dr. Dooma a ochránili obyvatele New Yorku před všemi dalšími nebezpečími, která by je mohla ohrozit. Astronauti. Hrdinové. Celebrity. Pro celý svět jsou Fantastická čtyřka. Sobě navzájem jsou si rodinou... Fantastická čtyřka je založena na nejdéle vydávaném komiksu z produkce nakladatelství Marvel, který v průběhu let zaslouženě získal pomyslný titul nejlepší komiks na světě. V poslední době se dočkalo filmových adaptací několik dalších komiksů Marvelu - za zmínku stojí především X-Men a Spider-Man. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (567)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Fantastickou čtyřku mám rád, teda hlavně z komiksů ale co je toto? to i kreslené zpracování je lepší. Samozřejmě tým musel vypadat jako z časopisu, chvilkama jsem si myslel, že to je z dílny stanice CW. Režije je o ničem ale to není nic s porovnáním se scénářem, to to psali někde na klíně na hajzlu, nebo co? Herci nijak neosloví, pan Story by se měl vrátit k tomu, co mu jde nejlépe a to je to, co dělal před tím, než usedl za kameru. Takhle mi zprznit mého nejoblíbenějšího padoucha, Victora Dooma, to mu jen tak neodpustím. Jako jednohubka to není špatné, nepotěší a ničím neoslní, ale třeba z nudy si to pustit můžete, ale pokud chcete nějakou pořádnou Marvelovku, tak sáhněte po nějaké jiné, jistě bude lepší než tohle, teda pokud zrovna nesáhnete po Ghost riderovi nebo Daredevilovi. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

V případě Fantastic Four se nedá mluvit o stupidním scénáři, který by všechno shazoval, protože Fantastic Four je stupidní celá a vycházím z toho, že patrně záměrně, neboť účelem bylo natočit zábavnou komiksovku pro děti. Myslím, že zrovna takové zpracování se pro daný námět hodí a nic proti tomu nemám. škoda jen, že se příliš nepodařilo udělat film více přitažlivým i pro dospělejší publikum, které se sice vyloženě nenudí, ale rozepře naivních postaviček s fantastickými schopnostmi jej hlouběji nezaujmou. Možná až na vcelku povedené trikové sekvence. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Jaké příjemné překvapení. Nejen že jsem nečekal nic, já hlavně čekal debilní béčko s otravnou Jessicou Albou. Místo toho jsem shlédl velmi příjemné béčko, u kterého jsem se ani okamžik nenudil. Postavy nejsou špatně obsazeny, dokonce jsou i věrné komiksové předloze. A tím se dostávám k mému osobnímu největšímu plusu - Tento film je velmi podobný komiksu! Když pomineme celou dějovou linii, tak tu máme příjemný film, kde Thing každou chvíli hudruje, Human Torch by se nejraději furt předváděl a Reed Richards... sice není největší vědecký mozek, ale působí uhlazeně a odtažitě. A Susan Storm je roztomilá. Všichni dohromady pak působí jako trochu divná rodina. A přesně to dělá Fantastickou čtyřku Fantastickou čtyřkou. Film si navíc na nic nehraje, děj je příjemně odlehčený (a každý třetí fórek není vůbec špatný) a máme tu i zlého záporáka, který sice není Dr. Doom (i když si tak říká), ale překvapivě i on dobře zapadá a pět minut dokonce i vypadá jako Dr. Doom :) A navíc se tu dokonce objeví Thingova slepá Alicia a... co si budu namlouvat, moje komiksové srdce prostě zaplesalo, když nakonci Human Torch vykřikl "FLAME ON" a nakreslil na nebi ohnivou čtyřku. (6/10) ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

V 15 mě to bavilo, protože sem na to čuměl jen kvůli Albě, po osmi letech sem na ten film koukal se skloupenou hlavou a říkal si, že to je opravdu blbost a i ta Alba je tu přeplácaná jak prase. Vydržel sem se dívat tak půl hodiny, pak mi to běželo už jen tak v pozadí a dělal sem u toho jiný věci. Ale z nostalgie to úplně neodsoudím. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

tak tohle mě zklamalo. zfilmované komiksy mám rád, ale tady se buď nevyužil potenciál, který příběh nabízí, nebo je komiksová předloha špatná. spíš A) je správně. přece komiks nemůže nabízet minimum akčních scén, když jeho hrdinové mají takové ,,krásné" schopnosti. a právě sympatické vystupování hlavních postav přehlušilo slaboučký scénář. ale stejně jsem celkem zvědavej na pokračování, protože horší už to být nemůže. snad. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (36)

  • Freestyle motocrossové scény byly natáčeny na stadionu Hubert H. Humphrey Metrodome v Minneapolis ve státě Minnesota, na kterém hraje své domácí zápasy tým amerického fotbalu Minnesota Vikings. (Zdroj: ČSFD)
  • Během scény, kde hasiči jedou na Brooklynský most, je řidič hasičského vozu bez helmy, ale v další scéně, když nabourá, už na hlavě hasičskou helmu má. (filmsim)
  • V Reedově domě se přetíží výtah kvůli Benovi (Michael Chiklis). Ten proto vystoupí. Ale ke konci, když se Ben popere z Reedem (Ioan Gruffudd), tak v klidu nastoupí do výtahu a ten ho normálně odveze. (vika.evil)

Související novinky

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

Záporácká týmovka od Marvelu našla režiséra

10.06.2022

Nejdůležitějším projektem Marvelu v příštích pár letech bude podle všeho reboot Fantastické čtyřky. Do třetice všeho dobrého to totiž chce mít Kevin Feige správně, a podle posledních drbů by se… (více)

Nová Fantastická čtyřka má režiséra

Nová Fantastická čtyřka má režiséra

11.12.2020

Studio Disney včera mělo schůzi investorů a krátce na to rozbilo internet naprosto drtivou náloží nových oznámení. Mezi těmi největšími? Reboot Fantastické čtyřky tentokrát konečně pod dohledem… (více)

Kevin Hart si zahraje Monopoly

Kevin Hart si zahraje Monopoly

19.01.2019

Ve světě, kdy svůj vlastní film dostaly už i chatovací emotikony, není žádným překvápkem, že se filmového zpracování dočká i slavná desková hra Monopoly. Film je přitom v plánu už řadu let, teprve… (více)

Dohodnuto! Disney kupuje Foxy

Dohodnuto! Disney kupuje Foxy

28.07.2018

Konečné rozhodnutí padlo a studio Disney tak definitivně pořizuje 21st Century Fox za cenu 71,3 miliard dolarů. S obchodem souhlasilo 99 % akcionářů obou společností, vyjímaje jednoho akcionáře… (více)

Reklama

Reklama