Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Takže asi tak takhle: Američani, jděte do hajzlu, podělali jste to naprosto. Když to neumíte, tak nedělejte remake francouzských filmů. Neumíte to! To by bylo na úvod. Tenhle film je nehorázná kravina takových rozměrů, že to není ani možné. Pouze okopírovaný francouzský hit, který nepřínáší nic nového. Francouzská verze je dost možná i kult. Americká verze je určitě průser! Automobilové honičky měli možná ohromit, ale mně neohromili a na to, že je to od američanů byli docela chabě natočeny. Největší mínus je ale v hereckém obsazení. Queen Latifah? Pro Kristovy rány!!! Proč nemohly obsadit do hlavní role nějaký chlapa? Proč museli být američané tak idiotsky originální, že do hlavní role obsadí 150 kilogramovou ženu, která by se do toho taxika ani nevešla! Strašný! Jimmy Fallon v roli policisty, co neumí řídit. Kde ho vyhrabali? Taky něco příšerného!!! Aspoň, že se bylo na co koukat v podobě Gisele Bündchen. Moc sexy!!! Jediný, co se mi líbílo víc, než ve francouzském taxi, tak je auto. Ford Crown Victoria je prostě autíčko s dokonalými tvary a když se hodilo do sportovní podoby, tak dokonalost sama o sobě. Takže Peugote jdi se klouzat. Na konec vzkaz americkým tvůrcům této debility: FUCK OFF YOU FUCKING IDIOTS! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Mě vůbec nevadí, že je to napodobenina francouzského taxíku. Já jsem se bavila a o to tady přece šlo. Queen Latifah byla výborná. Proti Fordům nic nemám. Já zase nemusím Francouze, už jenom proto, že dělám v autoservisu. Peugeota nebo Renaulta bych nechtěla ani zadarmo. Jsou to líbivá auta, ale nic víc. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Ty s ňou nepretekáš? A k čomu to bude, kam to dospeje ? Po NY ? Nemyslím... Rozstrieľajú ťa poliši, oni najprv pália až potom sa pýtajú. Kde si náš francúzsky mesiáš, kde si ? Tučná černoška v PC aute alebo velebenej statike, bez ktorej by amatér hrubého zrna Story neurobil "story". Príšernú, priam trápnu vec s fickiou vtlačenia duše, pocitov, emócií ( a pritom vôbec nie komplikovaných, stačí jednoduchých). S autami to nemá nič spoločné, nekoná sa automobilový fetiš, nie sú tu šibnutý Nemci na Mercedese. Chýba posvätnosť francúzskej V6 proti "porsche" motoru v krásnych lokáciách bez PC. Amerika sa obnažila, strhla si šaty a ukázala nemohúcnosť a gýč. Ale neplačem ani náhodou. (videné 03.04.2016, JOJ archív) ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Hledáte film, u kterého můžete jíst, vařit, povídat si s přáteli a mezitím si zajít do obchodu a stále u něj chápete, kam děj směřuje? Prosím, tady je. Bezprostřední nuda v nudě s nudou v kapse. // Činnosti již zmíněné jsem skutečně v průběhu stihla - a ano, uznávám, že se na film máte dívat od začátku až do konce, pokud jej hodnotíte, ale tohle patří mezi vyjímky..// ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že si francouzské Taxi už zas až tolik nepamatuji (stejně jako jeho pokračování, protože jsem to viděl jednou a už kdysi dávno/ což musím co nejrychleji napravit), ale tohle americké bylo teda kýč. Nejen že mi byla hlavní hrdinka strašně nesympatická, ale celkově ten příběh nepobral moc originality a už vůbec ne vtipnosti. Jediné na co se dalo dívat, byla kočička Gisele Bündchen… ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)
  • Při promítání závěrečných titulků můžeme sledovat nepovedené scény. (Zix.)

Reklama

Reklama