Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a Caroline sú dvojica, ktorá si celkom slušne žije, lenže Jack náhle príde o prácu. Dohodnú sa, že Jack zostane doma a bude sa starať o domácnosť, pokiaľ je ona v práci. Ibaže - Jack sa ešte nikdy predtým nestaral o domácnosť a nemá ani tušenia ako na to. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

5150 

všechny recenze uživatele

Průměr. Michael Keaton a Teri Garr sice fajn, ale zápletka není nijak originální a také soundtrack nestojí za moc. Pokud byste rádi nějakou lepší americkou komedii 80. let na podobné téma, zkuste třeba RODIČOVSTVÍ nebo BABY BOOM. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Velmi mila a sympaticka komedia o "rovnosti" :) pohlavi. Keaton ma zaujimavy herecky profil. Na jednej strane dokaze zahrat starostliveho Otecko-mamicku, na strane druhej mu nerobi problem zachranovat ludi Gotham city v ulohe Batmana. A navyse dokaze byt nechutne slizky v Beetlejuice.;-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná rodinná komedie ze začátku 80. let, kde je výborný Michael Keaton v roli otce, který se stává mužem v domácnosti. Je to takové mile vtipné zbytečně se zde netlačí na pilu a nejsou zde vyloženě vyhrocené situace, které by nešlo v dobré obrátit, jak je pro Johna Hughese celkem typické. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film nemá najoriginálnejší scenár, a napriek tomu ho Michael Keaton robí nezabudnuteľným. Úprimne som si myslel, že príbeh pôjde z kopca, ale nikdy sa tak nestalo. Keaton je taký rozmanitý herec a robí to veľmi dobre. 6/10 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Pan máma staví na klasickém klišé muž v domácnosti, které úpřimně nesnáším - když se chlap chová jako totální idiot i v jednoduchých situacích. Tady to ale naštěstí zachraňuje perfektní komediant Keaton a těch scén tu není moc. Naopak scény parodující Ohnivé vozy nebo Rockyho jsou geniální a celý film má díky ústřední dvojice takovou milou atmosféru, která scene i kýčovité rodinné scénky. Takže proč ne, klidně za 4. ()

Marlow 

všechny recenze uživatele

Komedie o tom , co se stane když si manželé prohodí role. Žena jde do práce a muž se musí starat o domácnost a 3 děti. ()

Související novinky

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama