Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (319)

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

V prípade Little Nicky-ho som šliapol úplne vedľa. Takéto komédie zachádzajúce až do odpudivých strelených extrémov nie sú môj šálok kávy, no pár podarených vtipov sa aj tu nájde. Sandlera veľmi rád nemám, v tejto roli mi však ten jeho nepodarený vykrivený ksicht satanovho syna neuveriteľne liezol na nervy. Jedinými highlightmi bol Ozzyho záver a Tarantinova postava šialeného slepého kazateľa. Už nikdy viac. ()

Doomer 

všechny recenze uživatele

Tak komedie to není vyloženě špatná a pár vtipných okamžiků se najde, nicméně těch trapných či ne příliš vtipných je tam daleko víc - navíc závěr a rozuzlení z nebe je pomalu na vypnutí. ()

Kozy9 

všechny recenze uživatele

Vážne silný odvar trápnosti a to je čo povedať nakoľko trápnosť má veľa krát rád. Sandler je nesympatický tak ako aj celé prostredie filmu a násilné vtipy. Doteraz neviem, kto bol cielovou skupinou pretože pre deti je to moc dospelé a pre dospelých moc decké. CELKOVÉ HODNOTENIE: 15% ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Já tohle prostě žeru ! Na Sandlerovy xichty už jsem sice alergická, ale tenhle film je prostě taková kravina až je to boží. Nejlepší je samozřejmě Hitler a ananas😂😂 ()

FrankieCZ 

všechny recenze uživatele

Přesné hodnocení by asi bylo 3 3/4, ale tak podrobné škály se nám tady nedostává. Na to, že se ve filmu objevují Adam Sandler i Rob Schneider, se jedná o přijatelnou komedii na sobotní večer, obzvlášť, když člověk odhodí veškeré intelektuální zábrany. ()

selekce 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v úvahu, že je tenhle film naprostá hovadina, musím přiznat, že se mi docela líbil. Některé scény jsou sice trapné, na druhou stranu jsem se u některých docela natlemila. Averze vůči Sandlerovi se sice nezmenšila, ale ten jeho ksicht do tohohle filmu asi patří. Docela slušná podívaná se skvělou hudbou. ()

ona.takova 

všechny recenze uživatele

Já se bavila no a co. Pro mě "výplach" , některé scény jsem přeskočila , ty bych vystřihla hned, ale nejsem ani střihač, ani kritik , jsem jen obyčejný čumil :) ()

skalicky 

všechny recenze uživatele

Skvělá zábava...člověk na tomto filmu nesmý hledat nic co v něm není,jinak bude zklamán!Musí vypnout a bavit se je to sice slaboduchá zabava ale je to skvělá sranda! ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Je tu spousta pěkných štěků (někdy doslova, ten pes je prostě neuvěřitelnej), ale protože to celé kazí idiotsky se tvářící Sandler, dám tomu maximálně dvě. Dovedu si ovšem představit, že se na to ještě někdy v budoucnu podívám. ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Filmy Adama Sandlera mají všechny jednu obrovskou výhodu, a to tu, že Sandler v podstatě vždy dokáže držet humor přesně na hranici toho inteligentního a trapného. Jasně ananas a Hitler patří jednoznačně mezi ty trapné fóry, ale celkové vyznění u mě rozhodně nevyznívá hloupě. Pobaví spousta malých detailů, s kterými si Sandler krásně vyhraje, a i když celkově příběh nebyl zrovna moc originálně propracovaný tak samotný námět tenhle film dostatečně dobře unese. ()

ratpile 

všechny recenze uživatele

První půlka neskutečná zábava, druhá půlka velmi slabá. Takže jasný průměr. Na Sandlera ale opravdu vtipné. ()

Matte27 

všechny recenze uživatele

Na téhle komedii jsem ujížděl jako malý kluk. S kámošema jsme se na film dokolečka dívali a neustále opakovali hlášky. Teď s odstupem pár let film hodnotím jako průměrnou Sandlerovku. Dal bych 2 hvězdy, ale musím přidat jednu navrch za Ozzyho! :) ()

1mara2 

všechny recenze uživatele

Když jsem to před mnoha lety viděl, tak jsem se zasmál vážně dostatečně. Radši na to ani znova koukat nebudu, ať nemusim měnit hvězdičky:) ()

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama