Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Poté co přežila útok Godzilly na San Francisco Cate šokuje další skandální tajemství. Obklopená řadou hrozeb se vydává na dobrodružné pátrání po celém světě za pravdou o své rodině a tajuplné organizaci zvané Monarch. (Apple TV+)

Recenze uživatele Akira777 k tomuto seriálu (4)

Monarch: Odkaz monster (2023) odpad!

Skončil jsem u čtvrtého dílu, jako měl bych dát jednu hvězdičku za monstra a pár dobrých scén s minulosti, ale prostě nemůžu. Celej seriál je prostě špatně, ne nemusel tu být Godzilla, ale něco víc o těch ostatních monster. Tohle je příběhově na úrovni Ordinace v růžové zahradě, jen v MonsterVerse. ()

Následky (2023) (S01E01) 

Zatím to vypadá, že se to mohlo jmenovat Monarch: Legacy of Humans, monstra se objeví jen v jednom procentu dílu a o monstrech to též vůbec vlastně není. ()

Odjezd (2023) (S01E02) 

Další Terra Nova, v traileru jsme s monstry zřejmě viděli naprosto vše, já se u tohoto dílů tak nudil že od půlky už jsem přeskakoval a nechal si jen ten pěkný konec. Bohužel, pokud vás lidské postavy nezaujmou, bude vás seriál hodně nudit a jestli chcete monstra.... tak nejspíš toho moc nebude. ()

Tajemství a lži (2023) (S01E03) 

Mě nikdo nevymluví, že tady není efekt oveček, vždyť ty lidské příběhy jsou na úrovni Ordinace v růžové zahradě (která tu má jen 13%). 1* za Godzillu. A tímhle i končím, dál už to sledovat nebudu. ()

Reklama

Reklama