Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Poté co přežila útok Godzilly na San Francisco Cate šokuje další skandální tajemství. Obklopená řadou hrozeb se vydává na dobrodružné pátrání po celém světě za pravdou o své rodině a tajuplné organizaci zvané Monarch. (Apple TV+)

Recenze uživatele Ydrosten k tomuto seriálu (2)

Monarch: Odkaz monster (2023) 

Prázdná nudná story o hledání táty v podání unuděného týpka a jeho nově nalezené sestry. Godzilla tu je v celé stopáži asi 2 minuty a jinak tu jsou ještě asi 3 potvory, na 8 vteřin. Celé je to pomalé, ukecané, postavy nic nedělají, nikomu nefandíte - ani té Godzille - k nikomu se nemáte jak připoutat a i když je tu 800 flešbeků, tak se o postavách nic nedozvíte. Nejhorší ale nakonec. Nejen že se do středu země dá dosta asi z 58 míst na planetě ale oni si ještě naserou do "loru" tím že najednou v dutozemi funguje čas jinak, což bych řekl že dost podrazilo nohy sekvenci v Godzile vs. Kongovi, kdy je ta skupinka v dutozemi společně s Kongem kdy tam byly xy hodin aniž by nahoře v normálním světě uplynulo asi tak 30 let. Tak děkujeme za další kraviny v už tak dokurveném světě. Tohle byl těžkej omyl a vzhledem k tomu že to skončilo jakž takž uzavřeně, předpokládám že druhá serie nebude. ()

Následky (2023) (S01E01) 

Začínáme rokem 1973 a lehkým ohlédnutím za KONGEM a shlédneme scénku která se do Konga nevešla. John Goodman utíká, zahodí do moře balíček a před ním se perou 2 potvory. Přesouváme se do roku 2013, malou scénkou která asi bude později důležitá a kde rybář najde onen balíček zahozený Goodmanem (momentálně nevíme proč tam je a předpokládám že nám buď bude vysvětlena v serii 9 nebo o ni nekvákne nikdo už ani slovo) Přesouváme se do Tokia a vzhledem k tomu že nebyl uveden rok, předpokládám že jsme pořád v roce 2013. Holka jede do Tokia protože ji umřel táta a v jeho bytě zjišťuje (dramaticky) že má asi bráchu a že se její otec asi znovu oženil. Přesouváme se do roku 1959 (tady jsem pocítil jistou obavu kterou mám když se seriál / film skokama dívá na události v jiných časových rovinách a skáče časem bez ladu a skladu) někam do Kazachstánu, kde je určitě tajná, základna do které vede rezavá branka a celé vypadá jak pole u Kotěhulek. Samo že jde o vládu která tam "něco" dělala a celé okolí je z toho tak v prdeli že všichni utekly (teda až na nějakýho malýho kluka) Pak si opět odskočíme za holkou do Tokia (asi opět rok 2013 ale nebylo to uvedeno tak nevím) o asi 30 vteřin později skáčemo do roku 1959 ..... Tady jsem začal zvažovat že to vypnu protože fakt nemám rád koncept hopsání jak se komu zachce bez jakékoliv návaznosti a vysvětlení proč se to děje. No ... o pár vteřin později skáčeme opět do Tokia už to začíná být dramatické, protože .... nic nevidíme ale jde o poplach. Odskočime si do San Francisca kde Godzilla dělá nepořádek (nevím který rok) Taky se o pár vteřin později dozvídáme že Tokio je diktatura a když se nechováš jako ostatní zřejmě by tě mohly zastřelit (no nic) Skočíme si opět do ropku 1959 ..... A mě to přesatalo bavit. o 30 vteřin později skočíme do roku 2013, pak si přeskočíme párkrát mezi hekrama a základnou Monarchu, následně se dozvíme že tatík té holčiny mrtvej není, skok do roku 1959 kde vidíme svítící koule ze kterých se vylíhnou fujtajbláci (hezké načasování) a kteří sežerou jednu slečnu.  Tady končíme a druhej díl mi může bejt u prdele, protože uběhlo 48 minut ve kterých se stalo 895 věcí a nevěřím že se něco z toho dočká vysvětlení nebo uzavření. Odpad tomu dávat nebudu. Dopadne to stejně jako všechny seriály za posledních 10 - 15 let a to otevřeným koncem a ukončením seriálu bez pokračování, protože se na to lidi vybodnou kvůli tomu že to nedává smysl, nedává to odpovědi a nemá to ani hlavu ani patu. ()

Reklama

Reklama