Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (55)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ke komedii tohoto typu potřebujete dobré herce a hlavně komiky. Tady jednoznačně válí Ed Helms, ten nezklame snad v žádné komedii. Vedle něj musím vyzdvihnout Emmu Myers, umí být nejen roztomilý vlkodlak, ale také upjatá matka tří dětí honící se za povýšením. Velmi příjemná vánoční zábava. ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Netoxická a neproblematická, ale také neslaná, nemastná, nezábavná, nezáživná. Taková je Rodinná rošáda, která ohraný příběh o probuzení v cizím těle zpracovává jako nudnou moralitu o síle rodiny a již nezachrání ani (na poměry filmu) kompetentní herci a neurážející řemeslo. Více zde. ()

Reklama

Massaro74 

všechny recenze uživatele

Jenom další z řady komedií na téma výměna těla na základě vysloveného přání.. Že se přes noc z dospělích stanou děti a naopak, to už tu bylo mockrát. Ale to, že se do výměny zapojí i malé dítě se psem, jsem viděl prvně. Vidět dítě aportovat a psa chodit po dvouch bylo humorné, ale film jako celek to nezachránilo.. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Doslova učebnicový příklad netflixácké generické, zbytečné, šablonovité komedie, která se dá zařadit do škatulky “jen abychom něco před Vánoci vydali”, u něhož jsem byl skálopevně přesvědčen, že víc jak dvě hvězdy si u mě určitě nevyslouží. A vysloužil, a to i přesto, že sice opravdu splňuje všechny kritéria hloupého a zbytečného, ničím nepřekvapujícího filmu, ale na druhou stranu mu nadšeně nemohu upřít, že jsem se bavil. Humor je jednoduchý a přiblblý, ale mě namíru sedí, body swap sice nevyužívá ve velkém procentu nic neviděného, ale swap batolete se psem je prostě geniální a tohle mě bavilo úplně excelentně, takže i přes velké nedostatky a charakteristiky netflixovské ptákoviny jsem rád, že mohu hodnotit úplně obstojnou 3hvězdou bez větších výčitek. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

standardní body swap taškařice, která jede podle těch nejohranějších not a využívá ty nejprovařenější klišé. Je tu vlastně všechno co si divák, který viděl alespoň jeden podobný film dokáže představit. Rodina která spolu moc nekomunikuje, prohození těl rodiče s dítětem (a taky psa s dítětem což je originální, ale není to zas taková sranda a nikam to nevede), lidi chovající se po prohození jako kdyby zrovna vylezli z jeskyně a samozřejmě potřebné procitnutí a ponaučení na konci po kterém se všechno spraví a všichni budou happy. Kdo má tenhle druh "ztřeštěných" komedií - ve kterých se často jede dost na sílu - rád, ten bude spokojen. Pár dobrých fórů tu je, Ed Helms hraje Eda Helmse a Jennifer Garner si dala s prstem v nose další bojující matku. Na jedno mrazivé odpoledne je Family Switch celkem ok, nicméně že bych se k němu chtěl někdy vrátit jako ke klasikám typu Big nebo Freaky Friday se rozhodně říct nedá....50% ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Během rozhovoru Wyatt (Brady Noon) otočí židli tak, aby její opěradlo směřovalo k panelu pro rozhovor, a sedí na židli obráceně. Porota se zeptá, zda je to Flashdance, a kamera se vrátí k Wyattovi, který nyní sedí na židli normálně. Nebylo dost času na to, aby vstal, otočil židli a sedl si zpět, ani se neozval žádný zvuk, který by naznačoval, že židli posunul. (Johnny.ARN)
  • Když Bill (Ed Helms) začne rozhovor s Wyattem (Brady Noon), otočí židli dozadu a sedne si na ni. Jak se pohled kamery přepíná mezi místností a chodbou, židle několikrát změní směr. (Johnny.ARN)
  • Když jsou na večírku Walkerovy „děti“, CC (Emma Myers) začne tančit na píseň mimo jejich obvyklý časový žánr. Všichni se přidají, znají choreografii a tančí s ní. Je to stejné jako scéna s tancem „Thriller“ ve filmu Přes noc třicítkou (2004), kde Jennifer Garner (Jess) hraje Jennu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno